rapidshare pitanje

rapidshare pitanje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
prijedlog od iskusnog rapidshare downloadera :cool: : ubjedljivo najbolji i najjednostavniji program za skidanje sa rapid-a ti je JDownloader, program je besplatan, jednostavan za skinuti, svaki put kad ga pokreneš sam se update-uje. samo ga pokreneš i ostaviš u pozadini, a ovamo po forumima tražiš linkove filmova, muzike i šta ti ja znam, kopiraš ih, a JD ih sam ubacuje u svoju memoriju, provjerava da li su "dead", ako nisu, samo push play, i sam ih skida. Ako ti je statična IP, onda on sam čeka onih 15 min, te ponovo se pokreće i skida slijedeći link, bez ikakvih problema, navaljaj linkova i ostavi ga u pozadini da radi. predobar je, ja ga koristim od prve verzije i najbolji je. P.S. radi i sa ostalim host-erima tipa megashares, megaupload, easy-share itd. Evo ti link za skidanje programa: http://jdownloader.org/
Nećeš se pokajat, ne moraš stalno čekati da ti se skine jedan link, pa onda čekat, pa opet klikni, pa opet čekat onih 2 min, pa download, ovdje sve sam radi.....čak sam i raspakuje RAR/ZIP, osim ako paket nema password. SVe u svemu, probaj, dobar je

Član
metalmir je napisao(la):
prijedlog od iskusnog rapidshare downloadera :cool: : ubjedljivo najbolji i najjednostavniji program za skidanje sa rapid-a ti je JDownloader, program je besplatan, jednostavan za skinuti, svaki put kad ga pokreneš sam se update-uje. samo ga pokreneš i ostaviš u pozadini, a ovamo po forumima tražiš linkove filmova, muzike i šta ti ja znam, kopiraš ih, a JD ih sam ubacuje u svoju memoriju, provjerava da li su "dead", ako nisu, samo push play, i sam ih skida. Ako ti je statična IP, onda on sam čeka onih 15 min, te ponovo se pokreće i skida slijedeći link, bez ikakvih problema, navaljaj linkova i ostavi ga u pozadini da radi. predobar je, ja ga koristim od prve verzije i najbolji je. P.S. radi i sa ostalim host-erima tipa megashares, megaupload, easy-share itd. Evo ti link za skidanje programa: http://jdownloader.org/
Nećeš se pokajat, ne moraš stalno čekati da ti se skine jedan link, pa onda čekat, pa opet klikni, pa opet čekat onih 2 min, pa download, ovdje sve sam radi.....čak sam i raspakuje RAR/ZIP, osim ako paket nema password. SVe u svemu, probaj, dobar je

ja koristim Interenet Download Manager gdje samo selektujes linkove i on ih pocne skidati tj vise od jednom.... :D al probam i taj... j downloader thnx :D

Član
JDownloader se ubio za Free User skidanje, ono kad možeš samo po jedan link skidat... Za Premium je već druga stvar. Ovaj program je u potpunosti rađen u Javi tako da nema ni instalacije, ni ništa. Samo ga skinut u jedan folder, nabaci shortcut na desktop i opleti ;)

Član
a probam ga... ovaj IDM ponekad mu patch ne radi.. pa zajebava... mene interesuje smao ono visestruko skidanje od jednom... jer skidam kao premium

Član
bulex je napisao(la):
a probam ga... ovaj IDM ponekad mu patch ne radi.. pa zajebava... mene interesuje smao ono visestruko skidanje od jednom... jer skidam kao premium

ma svejedno je, samo u JD-u imaš dole u desnom uglu kvadratić da li si premium user ili free user, pa ti on ove linkove skida po principu one-at-a-time ili multiple, ovisno šta si izabrao. Ja navaljam 10-tak filmova u linkovima, ostavim računar da mi radi dva dana, on sve skine, raspakuje, pripremi, samo što ih još i ne gleda umjesto mene:lol:. Great time saver!! ;)

enesss je napisao(la):
hvala metalmir......valja probati i ovo,u ovom slucaju provjereno ;)

jašta drug, ja skinem po 30-40 gb mjesečno filmova, dokumentaraca i šta ti ja znam, samo ovo koristeći, a prije je bilo, klikni, čekaj, klikni, čekaj, pa čekaj da se skine, pa onda sve ponovo. A koristio sam još par nekih drugih programa, al se plaćaju, pa se crack-ovi i patch-evi moraju stalno skidat itd.... Ne znam koristite li ovu stranice (treba se registrovat), najbolje su: www.rapidserbia.com i www.rapidfind.org
Tu ja skidam, sve ima, od filmova preko serija dokumentaraca, zajebancija raznih. A što se filmova tiče, samo po ovim forumima tražite aXXo izdanja, DVD kvalitet, a 700 MB zauzimaju, ma strahota, *ebeš videoteke i filmove s pijace :cool:;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.