Radnja koja radi graviranje, ispisivanje natpisa na predmetima- Sarajevo?

Radnja koja radi graviranje, ispisivanje natpisa na predmetima- Sarajevo?

Član
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/aZMs2qPubqw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Eto ima neki broj provjeri moze li ti uradit obicno graviranje...

Član
ovi su iz Tuzle... :icon_rolleyes:

mora biti negdje u Sarajevu mater mu...

a za ovo sto mi je addo postavio link sa pika, cuo sam se... mada ova izgleda malo neprofesionalna, al eto vidjet cu hoce li sta biti :icon_rolleyes:

Član
Sad se sjetih ima jedan kolega na ilidzi radi tu sito stampu. Eo ti njegov broj pa se cuj sa njim sutra i upitaj ga moze li ti odradit to sto ti treba. 061512739 Nedzad ;)

Član
sub3r je napisao(la):
mozes li se sjetiti ko je to bio :icon_rolleyes:
nasao sam jednu "radnju" u Zenici koja radi tacno ovo sto ja hocu, ali da se ne peglam sa postom... radije bi licno u Sarajevu/...

i da napomenem, radilo bi se na materijalu od kojeg je soljica za kafu, koji god bio :D

mozes li mi molim te reci koja radnja,koga si nasao da to radi??
ja namjeravam uskoro nesto slicno raditi :icon_smile:

Član
@ Serialgf, nisam znao da CEBOS radi i ovo... taman poslom sutra moram do njih, tako da cu gore i uraditi... hvala svima

@Shelby, imas PM

Shelby je napisao(la):
sub3r je napisao(la):
mozes li se sjetiti ko je to bio :icon_rolleyes:
nasao sam jednu "radnju" u Zenici koja radi tacno ovo sto ja hocu, ali da se ne peglam sa postom... radije bi licno u Sarajevu/...

i da napomenem, radilo bi se na materijalu od kojeg je soljica za kafu, koji god bio :D

mozes li mi molim te reci koja radnja,koga si nasao da to radi??
ja namjeravam uskoro nesto slicno raditi :icon_smile:

KROKI firma,oni ti rade za dzunglu,a nalaze se odmah iza starog sata u onom tunelcicu,prolazu...znaci kad gledas u dolce vitu oni su ti sa desne strane ;)

Član
u vogosci photo canon radnja kod poste ti radi ovo na soljice natpise i slike..cijena sa soljicom je 5KM...ja bas neki dan radio jednoj kolegici za rodjendan slika i tekst izaslo me 5KM