Radnja koja radi graviranje, ispisivanje natpisa na predmetima- Sarajevo?

Radnja koja radi graviranje, ispisivanje natpisa na predmetima- Sarajevo?

Član
Treba mi radnja koja se bavi gravirnjem, printanjem ili bilo kojim drugim nacinom ispisivanja stvari na predmetima, npr ovo:

helvetica_coffee_cup.jpg

merch_done_right_keychain.jpg

svaki info dobrodosao :icon_smile:

Član
mozes li se sjetiti ko je to bio :icon_rolleyes:
nasao sam jednu "radnju" u Zenici koja radi tacno ovo sto ja hocu, ali da se ne peglam sa postom... radije bi licno u Sarajevu/...

i da napomenem, radilo bi se na materijalu od kojeg je soljica za kafu, koji god bio :D

Član
Spomenuo se covjek koji sa foruma radi graviranje, ja znam njega, zato sam i stavio njegov pik profil, a pretpostavio sam odma da ti je daleko.

:icon_exclaim:

Član
Ima na piku sam nasao neki dan upravo na soljama radi graviranje, slike, slova i sl. ako uspijem opet naci postavim tu! ;)

Član
:icon_eek:

a u pm, vidji ovo :icon_eek:
moze se i ova jedna naruciti mada cu ja nesto drugo raditi... hvala Addo, castim te cim dodjem u Visoko :cool:

Član
Nema na cemu drug! A sad ne znam sta si ti mislio raditi, ali meni je ova soljica fora ako moze ovako da se uradi!

Član
ma meni treba obicni natpis, par slova samo... bitno samo da rade na ovom materijalu, al ove soljice su odlicna fora... ovo uzimam obavezno. Poslao sam poruku, da vidim u kojem roku se ovo radi i slicne informacije.

Član
ev malo sam cacko po jutubeuu :) nije nest specijalno :) samo poseban papir i to je to :))

http://www.youtube.com/watch?v=93vPjAaC0-E&feature=related