Šta je novo?
BHTuning.com - Tuning & Styling

Dobrodošli na jedinstveni forum na našim prostorima sa tradicijom preko 10 godina, 80 000+ tema, preko 1 milion postova i 45 000+ članova ... Tuning & Styling na jendom mjestu sve za vašeg limenog ljubimca!

Radnik Volva ukrao model S90 ( konkurencija S klasi, A8 i BMW 7ci)

mokeBass

Član
Još u julu najavljeno je da Volvo radi na razvoju automobila koji će konkurisati S-klasi, BMW-u serije 7 i Audiju A8. Zvaće se S90, a iako smo u julu imali samo kompjuterski obrađenu animaciju, sada imamo i šansu da vidimo prve fotografije automobila. Istina, radi se o malim modelima, a priča o dolasku fotografija ovakvih modela u medije je prilično interesantna.


Naime, fotografije su našle put do medija nakon što je jedan od zaposlenika Volva ukrao 20 primjeraka modela i objavio ih na Internetu (vjerovatno na Facebooku ili na Twitteru). Volvo je, inače, naručio 2.000 primjeraka malih modela kako bi mogao prezentirati model u određenim krugovima, a nakon “curenja” fotografija, kompanija je uspjela pronaći i otkupiti 18 primjeraka, dok su dva i dalje negdje “izgubljena”Inače, šef marketinga u Volvu, Alan Vissner, rekao je da je zapravo sretan zbog cijele situacije. Čak je i rekao “da mu je žao što on nije bio taj koji je otkrio slike na Internetu”.
izvor: ProAuto

Lično po meni jedan jedini koji ce pomrsiti racune velikom njemackom trojcu.