Član
na pjesackom stanem..cesto,ali najgore mi je sto i van pjesackog ne obracaju paznju na auta.znaci samo iskoci pred auto ni odakle i jos se pridrzi rukama za haubu :icon_mad:
terranet je napisao(la):Obavezno stajem maloj djeci , al bukvalno obavezno, zenama sa djecom i normalnim penzionerima Onim penzionerima sto prelaze na po ulice bez okretanja sviram i je*em majku na sav glas.Ovim mladim padavicarima i padavicarkama sto hodaju ko muve bez glave nestajem nikako hahahhahaha.
Neki dan sam imao groznu situaciju.Dvije trake, jedan smjer, ja u lijevoj i stajem djecaku i djevocici na pjesackom prelazu.Djeca lagano krecu a u retrovizoru vidim majmuna sa kadetom suzom kako prilazi prilicno brzo i ide u desnu traku.Djeca vec krenula....te pocnem da sviram djeci ...sva sreca, djeca se od one sirene prepadose, stadose malo prije na pola pjesackog, tacno ispred mog desnog coska.Onaj majmun iza ih je jedva skontao i uspio uz skripu da stane na pola pjesackog.Otvorio sam prozor i dobro mu se majke najebao onako rekreativno....
Inace, ceste su situacije kad stanem pjesacima da prodju na pjesackom a ovi iza nesto nervozni, sviraju, zure, nesto je*u i slicno....
pozzz