esso_sa je napisao(la):Ti si mene sad skroz zbunio :lol: Jel ti sad sarafas 2.0 16v ili si odustao od toga i ides na 1.8T ? U koji motor ces ugradjivati ove klipnjace ? I jos nesto me vazda zanimalo, dobijes li lezajeve uz ove H klipnjace ili ipak dodju "gole" ?
esso_sa je napisao(la):Hajd valjda ce konacno nekad bit nekad prilike za tu pivu i da bacimo pricu. Sretno sa sarafanjem i ako sta mogu pomoci, imas me na PP-u
Dejan 16v je napisao(la):Kakva je sitaucija sa nosacima motora, sta se prepravlja sve, mjenjac poluosovine..?
enesss je napisao(la):nesto se kvači :lol::lol::lol:
svaka cast po ne znam koji put,al si navalio ko' lud , polako duga je zima druze
Dejan 16v je napisao(la):Ne znam da li sam te dobro razumio, mjenjac od 16v onaj na sajle odgovara na ovaj motor?
MADA FAKA je napisao(la):Dejan 16v je napisao(la):Ne znam da li sam te dobro razumio, mjenjac od 16v onaj na sajle odgovara na ovaj motor?
da od 2.016v(ABF)
od g60 isto ide
moze recimo i 2y mjenjac ali ici na vise konja velika mogucnost klizanja lamele i razvaljivanje mjenjaca.
Dejan 16v je napisao(la):MADA FAKA je napisao(la):Dejan 16v je napisao(la):Ne znam da li sam te dobro razumio, mjenjac od 16v onaj na sajle odgovara na ovaj motor?
da od 2.016v(ABF)
od g60 isto ide
moze recimo i 2y mjenjac ali ici na vise konja velika mogucnost klizanja lamele i razvaljivanje mjenjaca.
Znaci trap i mjenjac ostaje, sve odg,jeli se moraju neki nosaci motora prepravljati, koliko dodje motor sa instalacijom i agregatima?