emirEX_sa Član 27.03.2011 #546 AldinShpura je napisao(la): kad ti je sve uredu dabogda ti druk lezaj zaribao (radi uroka ) Kliknite za proširenje... hahah koji lud nego moram sutra postaviti slike onog trkaceg kvacila sto smo danas postavili
AldinShpura je napisao(la): kad ti je sve uredu dabogda ti druk lezaj zaribao (radi uroka ) Kliknite za proširenje... hahah koji lud nego moram sutra postaviti slike onog trkaceg kvacila sto smo danas postavili
emirEX_sa Član 28.03.2011 #549 nisam jos. to sam imao u planu za nedjelju i reko odoh kvacilo da zavrsim pa cu to najvjerovatnije ostaviti za iducu nedjelju.
nisam jos. to sam imao u planu za nedjelju i reko odoh kvacilo da zavrsim pa cu to najvjerovatnije ostaviti za iducu nedjelju.
emirEX_sa Član 28.03.2011 #550 postavljeno danas. jos ostalo da se pokopcaju prstenovi i da se nastima snop i to bi bilo to sto se tice farova (slike lose - slikano mobitelom) volan postavljam aBd sutra
postavljeno danas. jos ostalo da se pokopcaju prstenovi i da se nastima snop i to bi bilo to sto se tice farova (slike lose - slikano mobitelom) volan postavljam aBd sutra
emirEX_sa Član 28.03.2011 #553 to cemo nesto iskombinovati za zime. a eto me sutra na kafu. valjda se nece gazda ljutiti. postavim volan i eto me do tebe
to cemo nesto iskombinovati za zime. a eto me sutra na kafu. valjda se nece gazda ljutiti. postavim volan i eto me do tebe
IGY Član 29.03.2011 #554 hmmm nekako mi je bgolji bio sa origigi farovima, mozda na slikama djeluje tako....