emirEX_sa Član 01.10.2009 #406 evo clip. losa kamera i pozicija suvozaca. http://www.youtube.com/watch?v=rBlkYO8O2Dg
Sporting Član 01.10.2009 #408 bolja vidljivost def. s obicnim sijalicama sigurno nije ni upola ovako svjetlilo
emirEX_sa Član 17.02.2010 #410 evo stigla kozica mjenjaca od PUNTO-a GT. za razliku od ostalih ova GT-ova je od koze a obicna je plastificirani skaj posto sam ostao bez playera nabavio sam plocicu i zatvorio otvor za player da mi kablovi ne vire napolje ------------------------------------------------------------ uskoro stize jos nesto ABARTH BADGE za haubu hvala Peka
evo stigla kozica mjenjaca od PUNTO-a GT. za razliku od ostalih ova GT-ova je od koze a obicna je plastificirani skaj posto sam ostao bez playera nabavio sam plocicu i zatvorio otvor za player da mi kablovi ne vire napolje ------------------------------------------------------------ uskoro stize jos nesto ABARTH BADGE za haubu hvala Peka
Sporting Član 18.02.2010 #414 ma ne razumijem ti se ja u to:icon_sad: nego ako bih mogao preko tebe nekada u skorije vrijeme uzeti, ako budes ti opet nesto sl. narucivao
ma ne razumijem ti se ja u to:icon_sad: nego ako bih mogao preko tebe nekada u skorije vrijeme uzeti, ako budes ti opet nesto sl. narucivao
adi187 Član 25.02.2010 #418 Jest cool ovaj logo , ajd montiraj to pa slikaj da vidimo kako izgleda Kolko kosta ovo zadovoljstvo:icon_question:
Jest cool ovaj logo , ajd montiraj to pa slikaj da vidimo kako izgleda Kolko kosta ovo zadovoljstvo:icon_question:
emirEX_sa Član 26.02.2010 #419 adi187 je napisao(la): Jest cool ovaj logo , ajd montiraj to pa slikaj da vidimo kako izgleda Kolko kosta ovo zadovoljstvo:icon_question: Kliknite za proširenje... 45KM preko ebay-a
adi187 je napisao(la): Jest cool ovaj logo , ajd montiraj to pa slikaj da vidimo kako izgleda Kolko kosta ovo zadovoljstvo:icon_question: Kliknite za proširenje... 45KM preko ebay-a
Alen_P Član 26.02.2010 #420 + 3,5 KM za svako pismo iz Inostranstva i naravno troškovi plaćanja u Inostarnstvo