e... ja ne kontam bas sve sto pisete, ali imam jedno misljenje vezano za punto i iskljucivo gradski autic... ako smijem :shy:
ja sam se lomila izmedju peugeot 206 SW i nekih drugih "vecih" auta prilikom kupovine puntica, upravo zbog toga sto sam trebala da se selim, a kako sve volim sama da uradim, onda sam kontala da moram imati "veliko" auto... no... bilo je sto je bilo (a nije bilosto :icon_biggrin: ) i ja uzmem punta... vjerovali ili ne, taj autic je prevukao, u jednom cugu, 8 regularnih kutija za selidbu + 4 manja boksa i ne znam ni sama koliko kesa i kesica... i, sto je najvaznije, nije vozio nesto posebno sporije, nego sto inace vozi tu relaciju (650 km, 420 autoput, ostalo regularni putevi)
tad sam shvatila da je to auto koji moze svasta! generalno, sve sto smislim u glavi, on moze da ostvari!
ja ga vozim i do vikendice, i na more, i na izlete u neke zabiti, i na planinske putice, da ne pominjem voznju na posao i zbog posla...
s druge strane, da ne ogranicavam slbodu misljenja, posto sam ja "mala obitelj", onda je meni punto zaista dovoljan za sve to, ali da nas je 4 osobe, sigurno da bih vozila nesto vece... znam dosta njih koji punto zaista imaju samo kao gradsko auto, ali vjerovatno je to raja koja je pravo s parama, pa mogu dva kupiti, odrzavati, voziti i tako dalje...
nadam se da ne upadoh kao grom iz vedra neba u pricu...