Član
RE: punto HGT - UPDATE,str. 6, plin, carbon
prelijepo druze
prelijepo druze
wade je napisao(la):Baš večeras bio s Maksom,momkom kod kojeg je ovaj Punto bio u Konjicu,pričali o njemu.Punto je kultura prava,a i ide pravo dobro kako sam čuo
haso je napisao(la):wade je napisao(la):Baš večeras bio s Maksom,momkom kod kojeg je ovaj Punto bio u Konjicu,pričali o njemu.Punto je kultura prava,a i ide pravo dobro kako sam čuo
Maks jos tuguje za njim:lol::lol:
Zoranic MNE je napisao(la):ovako,kolega Puntac prije svega da pohvalim makinu!
Punto je extra,a i nek je HGT kad je vec benzinac nek bude pravi a ne kakav mali
ovako,imam predlog,ja bi krov ofarbao u crnu kao sto je kod mog JTD-a,i prednje lajsne na branicima i bocne sa strane u boju auta,i obavezno taj lip spojler u boju auta jer nekako napadno izgleda a za haubu ne znam,mozda je dobra tako,a mozda bi isto mogao u boju auta da je das
to su moji topli predlozi kolega,ali svakako je top Punto i da nista ne diras dobar je
wade je napisao(la):haso je napisao(la):wade je napisao(la):Baš večeras bio s Maksom,momkom kod kojeg je ovaj Punto bio u Konjicu,pričali o njemu.Punto je kultura prava,a i ide pravo dobro kako sam čuo
jeste,jeste,ali što je za Calibrama lud,to nema nigdje :lol:
nermin suljagic je napisao(la):bogami punto je prelijep i brz ujedno...a za taj plin sam ti juce reko:lol:
haso je napisao(la):wade je napisao(la):Baš večeras bio s Maksom,momkom kod kojeg je ovaj Punto bio u Konjicu,pričali o njemu.Punto je kultura prava,a i ide pravo dobro kako sam čuo