Punjenje klime passat

Punjenje klime passat

Član
Prošle godine krajem sedmog mjeseca sam punio klimu, izgleda da opet moram, ne puše hladno. Ne znam kad se napuni koliko bi trebalo trajati ali ovo mi izgleda prekratko. Interesira me gdje u Mostaru ili u blizini napuniti klimu da valja i koliko love? Passat 2003 godina, 74kw.
 
BHT Ovisnik
otiđi na vrhu dubrovacke ulice,Frigos,kafic,do njega je odmah garaza,to je od gazde,puni klime,servis klima uređaja i sl.,50km,ja sam sebi radio,sto mi god treba oko klime i za kuci oni mi rade;)
 
Član
Hvala hvala, u frci sam nekoj pa nisam mogao ranije odgovoriti, maloprije sam bio u Frigosu, nema ovoga što puni a konobar kaže da nemaju freona. Javim se kad napunim ;)
 
BHT Ovisnik
vecim dijelom je gazda tu,mislim da on puni,dođi nekada oko podne vjerujem da ces ga zateci,ako ga i nema vjerovatno ce brzo doci
 
Član
Morao sam za Njemačku i nisam mogao čekati one iz Frigosa, u Raštanima mi napunili, otišao mi jedan dihtung od klime, punjenje i zamjena dihtunga (na nezgodnom mjestu pa trebalo malo više vremena) 90KM. Tek sam se vratio iz Njemačke (nisam išao sa autom) pa ne znam kako hladi, onaj dan je bilo dobro :icon_smile:, vidjet ćemo kasnije.
Da ne otvaram novi topic, koliko su kod nas sva četiri diska sa paknama za ovog passata?
 
Top