puko kvar i nece da vuce

puko kvar i nece da vuce

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
eh u mene je 1.8s karburator 65kw
problem je u tom sto nece da vuce
na leru radi ok. zvuk je uredu, ne stuca kad ga se vozi ali do 4000 obrtaja ide i preko nabija al nije to to. pa mu nesta proguli pa ide kao sto je isao
pa opet to krene da se desava nece preko 4000
i tako mjesec dana me zeza
vozio maistoru al djaba nema pojma sta mu je
Lp

Član
Imao slicnih problema, meni je bio problem to sto paljenje nije bilo nastelovano kako treba. Pored toga, ukoliko vozis duze vrijeme s tim karburatorom bilo bi preporucljivo ciscenje.;)

P.S prije stelovanja zamijeni bombinu i vidi onda kako ce se ponasati, ako to ne bude dolazi u obzir elektronika paljenja, i naravno vrijedi ispitati i vakuum koji se nalazi na razvodniku.

pozdrav i sretno

Član
adnans je napisao(la):
Imao slicnih problema, meni je bio problem to sto paljenje nije bilo nastelovano kako treba. Pored toga, ukoliko vozis duze vrijeme s tim karburatorom bilo bi preporucljivo ciscenje.;)

P.S prije stelovanja zamijeni bombinu i vidi onda kako ce se ponasati, ako to ne bude dolazi u obzir elektronika paljenja, i naravno vrijedi ispitati i vakuum koji se nalazi na razvodniku.

pozdrav i sretno

hvala na savjetu. a paljenje smo stelovali, mada je i prije bilo kako treba. vozim duze s s tim karburatorom, i da zaboravio sam rec da mi auto isto trosi a taj problem
odvest cu na ciscenje i probat cu drugu bombinu ispravnu od nekog cu posudit sam da testiram
ako bude do nje super ce bit
hvala ;););););)

rs6

Član
ako trosi vise nego prije, onda definitivno karburator ..... ultrazvucno ciscenje je zakon .....

Član
rs6 je napisao(la):
ako trosi vise nego prije, onda definitivno karburator ..... ultrazvucno ciscenje je zakon .....

eto ga
odklonjen kvar
kostalo 2KM
filter benzina bio prljav i kad je trebalo vise goriva da prolazi kroz njeg nije moglo tako da kad bih ga pritisno da ide iznad 4000 obrtaja nije htio da vuce zbog nedostatka benzina
sada ponovo ide kao sto je isao

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.