Pug 205 felge

Pug 205 felge

Član
Neznam jesam li trefio gdje da postavim ovo pitanje ali nema veze neda mi djavo mira,moram da pitam xD
Prodaje li iko ovakve felge ovdje a da je mozda u blizini mene?

Uploaded with ImageShack.us

I jos jedno pitanje,znaci dali mogu 15 cola felge na puga 205 1.3 motorom,jer nisam upucen i neam pojma oko tih felgi i tog ET ili kako se vec zove :SSS
Pa bih volio da znam ako itko moze da me uputi jer bih volio da nadjem sebi lijepe felge ili ako iko od vas ima ikakve da nisu puno skupe i da dolazi mozda neka zamijena u pitanje nek javi mozda nesto i iskemijamo,Hvala i i uzivajte

Član
Nisam znao da Pug ima 4x100?
Ja sam mislio da su svi 4x108 , jer kolega je uzimao moje Pepperpot 7x13 ET 5 sa Capria i ekstra su mu stajale zbog malog ET-a.

Ja sam se susreo sa par primjeraka, koji su stavljali moje felge sa Petice na 205-icu i sam se sjebao jer sam bio ubjedjen da je 4x108 205-ica..

Član
U mene je raspon 4x108 i koliko sam skontao samo manji ET i to je to,onda sigurno mogu,ma trazim odavno felge nikad naci nista pralticki da mi odgovara nazad..Malo me i torzije zezaju to trebam da poispravljam...Heheh moram kod majstora da mi dizne ocisti i propuse jer je zapuseno totalno ima upola manju snagu nego prije,ako kupim kakve od 15 cola necu moci ni da krenem sa mjesta sa njim heheh.Dakle jos vazi da li iko prodaje ikakve felge za 205 puga i da je siguran da mu mogu,pozeljno sa nekakvim gumama i da nismo puno uda.jeni i da je raspolozen za zamijenu za nokiu n97 32 gb memorije i full opremom nek se javi :D