Naime, jutros pri pokusaju paljena jednog svog ljubimca, VW Golfaca MK1, 1.6B karbas, ostajem nasmijan. Autic je upalio ali nece gasa, radio par sekundi i gotovo, ponovo zaverglaj upali, radi malo i gotovo. Nakon toga ni da kresne, vergla li vergla ali nema pare da upali, probam opet kroz 10min, upali, malo radi i opet se ugasi. Gas ne prihvata ni sekunde. E sad, sto sam znao ispitao sam, svijece ok, kablovi ok, platine i razvodna kapa ok, karburator ciscen nema 15 dana, sve mi izgleda ok sem jedne stvari. Naime, nema protoka goriva!!!! U rezervaru ima malo manje od pola, negdje oko 15L,ali na filteru se jasno vidi da prilikom verglanja gorivo nece da prolazi, takodje ni na karburatoru se prilokom dodavanja gasa ne vidi i ne cuje spricanje goriva, znaci auto se ponasa kao da nema goriva.
E sad, pomagajte, je li moguce da je zaledilo gorivo :icon_question::icon_question::icon_question:
Nikad do sad mi se to nije desilo, ali opet hajd znaj, svasta danas sipaju, ili je u pitanju mozda nesto drugo, da nije benzinska pumpa ili sta vec. Pomazite
:smajli22::smajli22::smajli23::smajli23::smajli23:
E sad, pomagajte, je li moguce da je zaledilo gorivo :icon_question::icon_question::icon_question:
Nikad do sad mi se to nije desilo, ali opet hajd znaj, svasta danas sipaju, ili je u pitanju mozda nesto drugo, da nije benzinska pumpa ili sta vec. Pomazite
:smajli22::smajli22::smajli23::smajli23::smajli23: