Trozic je napisao(la):bulex je talenat
evo ti ideja
ofarbaj golfa u onu vojnu boju
bio je u maxi tuningu davno golf 4 ko ratni,kamuflaža bež boja,pojasevi ko redenici :lol:
vidio sam to... dosta je sto ga ovako unakazim...
Trozic je napisao(la):bulex je talenat
evo ti ideja
bio je u maxi tuningu davno golf 4 ko ratni,kamuflaža bež boja,pojasevi ko redenici :lol:
bulex je napisao(la):Trozic je napisao(la):bulex je talenat
evo ti ideja
vidio sam to... dosta je sto ga ovako unakazim...sad sam nabavio novi ps... portable cs4 thnx 2 Deyo.... pa od sad samo druga auta radim... vidjet cemo... sad cu probati spustiti neko auto... to sam probo i nije mi bas islo od ruke... mozda da napravim kakvu hondu kako je ficho ostavlja.. ?
![]()
allroad je napisao(la):sve dobro samo sto voziš na felgama![]()
nodiash je napisao(la):allroad je napisao(la):sve dobro samo sto voziš na felgama![]()
Dje vozi na felgama...vide se gume iz kazahstana...
nodiash je napisao(la):allroad je napisao(la):sve dobro samo sto voziš na felgama![]()
Dje vozi na felgama...vide se gume iz kazahstana...
bulex je napisao(la):a nije mi bilo historya posto sam dobio novi ps... pa sam tamo vamo dok se nisam malo snaso... al dobro je... inace kad skontam to merge visible je jako dobro... ako imas dobar timing sa njim...![]()
Trozic je napisao(la):bulex je napisao(la):a nije mi bilo historya posto sam dobio novi ps... pa sam tamo vamo dok se nisam malo snaso... al dobro je... inace kad skontam to merge visible je jako dobro... ako imas dobar timing sa njim...![]()
to je ono CTRL+SHIFT+E![]()
bulex je napisao(la):Trozic je napisao(la):bulex je napisao(la):a nije mi bilo historya posto sam dobio novi ps... pa sam tamo vamo dok se nisam malo snaso... al dobro je... inace kad skontam to merge visible je jako dobro... ako imas dobar timing sa njim...![]()
to je ono CTRL+SHIFT+E![]()
ma napravio sam sad sve... i history i budalastinje... polako... kad ce challange slijedeci? :lol::lol:
bulex je napisao(la):taman sam poceo da lijepo radim i onda sam slucajno klikno na merge visible i nisam mogo prepravljati daljeeee.... :icon_cry:
![]()