Prskalice za farove golf 4

Prskalice za farove golf 4

Član
Pozdrav, imam problem na golfu 4 ne radi mi pranje farova, jel ima neka fora kako ispitati da li uopšte postoji ta opcija, ili je neko samo naknadno stavio branik sa prskalicama ??

Član
Pa zaviri malo pod branik i vidi ima li crijeva spojenih do prskalica. One se uglavnom izvlače od pritiska tečnosti, tako da ako ti rade normalno prskalice na šajbi, ove ili nemaš ili nisu spojene crijevima. Probaj ručno povući prskalicu i vidjeti ima li je uopšte ili je samo plastika zalijepljena, ili nešto slično, za branik.

Član
hvalaa na odgovorima, plastike nisu zalijepljene, pomjeraju se kad ih klimnem. a odozdo je sve zatvoreno, sta bi bilo najlakse skinut da pogledam crijeva. i jel postoji dodatna pumpica za to. il sve postize ova za šoferšajbnu ??

Član
Izvuci prskalicu napolje i skini je, skontaćeš kako može da se otkači i vidjećeš je li spojeno ili ne. Ne znam tačno kako je najlakše, ali zavuci se nekako ispod i vidi ima li crijeva da idu u branik.

Član
izvini na off jel znas ti kako se one pale? da moraju svjetla biti upaljena da bi radila,moras malo zadrzati rucicu od brisaca za vodu,nemoj misliti da pametujes nego samo kazem ;););)

Član
Ma stojii ti to nesobrzi, al vjeruj da bi i ja volio da ih NE ZNAM upalit, hehe. da je samo to problem. al nije, nesto je krupnije izgleda.:icon_confused:

mozda su se zacepile,skini te prskalice i probaj na cisto crijevo,nek neko pumpa u autu,a ti gledaj hoce li izaci na crijevo...

Član
Nemam bas vremena, al danas sam ih izvlacio rukom, ii tesko skroz idu, tu izgleda treba stvarno jak pritisak da ih izbije. a vijdecu da ih skinem, pa javljam sta je bilo.:cool:

Član
moraju bit upaljeni farovi i malo duze zadrzis prskanje sajbe,mozda 3 sekunde i izadju i operu,a mislim da ima posebna pumpa za njih.

Član
Tako je, danas sam sve ispito, sve je povezano kako treba. ali mi ne dolazi struja ona onu vecu pumpicu sto baca na prskalice za farove. Eh sad, daljee nez sta da radim:icon_question:

Član
I oni su provjereni, osim ako ima neki koji nije dostupan oku, mozda iza one table sa osiguracima, mada nevjerujem