provlacenje kabl.za passata

provlacenje kabl.za passata

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo tacan opis manje vise problema.Naime kupio sam sebi passata model 2003 i imam neku muziku i treba mi savjet kako kuda da provucem kablove do gepeka tacnije do strane zadnje lijeve ili do ispod zanjih sjedista.Ne bih da opet po treci put nekome placam bezz 30 KM na to znam ja to sve spojiti samo me interesuju savjeti kuda provuci najlakse pa ako ima ko da je vec spajao u passata neka mi objasni kuda je provukao.

kod mene je isto passat ali stariji, 89g, ali slicno je to sve, ja sam kablove provlacio uz lijevi prag, tj vozacevu stranu, jer tuda ide kompletan buzir svik kablova za stopke, podigao onu plasticnu zastitu uz pragove i samo ubacio kablove uz one ostale, tu i vezice i sve bilo, posao cirka 20min ;);)

jeste znam taj model imam i ja al je 86 godiste takodje je jaran provukao sa lijeve strane ali me konkretno interesuje za ovaj model passata jer ima tu sad vise elektronike pa i vise kablova

pa ne vidim kakvu ti oni ulogu igraju, samo pored njih provuci kuda i oni idu i rjeseno, niti smeta niti se vidi, a i najlakse je :cool:

Član
Ako ima mjesta uz te kablove onda moze al rijetko da ima, ako je kabl 10 mm moglo bi,na ovim novim autima je to bas nakuckano pa je tesko naci slobodnog prostora na starim imas i preglednosti kuda sta provuci i sve na novim malo vise posla :icon_rolleyes:

Vidi gdje na internetu mora biti nekih slika kudam je provlaceno ako se niko ne jevi da je bas na tom modelu provlacio....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.