prošo mi je život pred očima !!

prošo mi je život pred očima !!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Hvala Bogu on je ok, i sve se dobro zavrsilo al sto kaze Fele po meni najgore mu je ocu bilo zamisli nadjes nekoga na podu nako da ga ne znas pa trci pomagaj a kamoli SIN, OTAC, MAJKA, SESTRA, uhhhh :icon_sad:

Član
mada se ja nesekiram sto se tice ovakvi stvari nemam garaze na parkingu pali gasi koliko oces nemere ti nista biti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bas sam to ucio iz hemije , taj CO ( ugljik monoksid ) te ustvari dokrajci , tj. uspava te i ti je posljednji put da vidis ovaj svijet , do tebe izgleda nije dosao cisti CO i to ti je VELIKA sreca ;)

Član
Pa nedaj se kolega ***** mu majk.... Bitno je da je sve dobro zavrsilo...Vise se nikom ne ponovilo...A vidis ja dok sam radio, redovno sam bio u takvim situacijama, al eto hvala bogu nisam imao nikakvi problema...Valjda organizam navikao...

Član
ErRoR je napisao(la):
Pa nedaj se kolega ***** mu majk.... Bitno je da je sve dobro zavrsilo...Vise se nikom ne ponovilo...A vidis ja dok sam radio, redovno sam bio u takvim situacijama, al eto hvala bogu nisam imao nikakvi problema...Valjda organizam navikao...

Ni ti se nemoj zezati sa tim, navikao se qrac organizan, ne daj Boze da previse budes izlozen pa...

sve do jednom ija sam prije sto puta radio i u gorim uvjetima al sve ovisi kako i zakolko i na koji način dođe i uđe do tebe mene je bilo opomenulo malo ranije sa malo mučnine a ja kontam od neke hrane i tako sam došo do sebe pa kasnije za pola sata dok sam se nagulio dima da valja oči mi se pomješale sad mi je smješno al neki dan nije bilo bogu hvala sad je ok a temu sam najviše stavio radi nas članova ima nas dosta nek svima bude opomena kasno je kad se nešto desi ija da sam znao da je opasno nebi bio zatvoren u garaži zato pamet u glavu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.