prošo mi je život pred očima !!

prošo mi je život pred očima !!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jučer dakle 16.12 (utorak) kiša pada vrijeme ružno dosadno u kući i odlučim malo sić do garaže kontam usisat auto itd samo da vrijeme prodje tamo vamo usiso sam auto i uradio još par sitnica i na kraju sam se seko sa nekim stvarima na motoru uglavnom dok sam bio u garaži prozor garaže mi je bio zatvoren vrata od garaže također zatvorena..i tu sam ja čačko sa nekim stvarima na motoru uglavnom bilo je potrebno palit motor par puta po neki 5 minuta...i radio i radio i usred posla dođe mi neka muka u glavi kao povraćanje malo mi se zavrtilo al sam se vratio u normalu kontam nešto sam loše pojeo ili slično proće....nastavim ja radit i opet palim auto i tako malo radi i opet ga ugasim sjeo sam za volan nešto još da pročakam i krene van auta do motornog prostora samo sam osjetio bol u glavi mučninu i pao sam na noge to je zadnje što se sjećam dakle pao sam u nesvjest negdje oko 10 i 15 ....u 10 i 30 mi otac dolazi s pola sa druge smjene vidi svjetlo u garaži ulazi i ima šta vidjet mene na podu ležim u nesvjesti....Uglavnom ja se ničega nesjećam osim toga da sam izgubio svijest i da sam se probudio u bolnici u krevetu......RAZLOG I OVO NEK BUDE ŠKOLA MENI I SVIMA KOJI RADIMO SA AUTIMA previše je motor radio u zatvorenom prostoru i tako sam dobio trovanje ugličnim dioksidom 5 do 10 min da me poslje pada niko nije našo doslovno bih se udušio od smrada....noćas su me zadržali na snimanju i pretragama uglavnom trovanje plinovima i danas idem dalje vadit ostale stvari sreća moja da je stari došo ovo sam napiso da svi znaju koje mogu posljedice biti i nadam, se da sam naučio na velikojgreški sve mi je prošlo kroz glavu čitav živor dok sam ležo naa podu gadan osjećaj vjerujte moci pazite se i pamet u glavu jer sad te ima sad te nema min neke gluposti mi je moglo odnjet život za sekund bogu hvala živ sam ništa više tekst će nekima biti smješan jer ima svega na forumu al tko shvata razumjet će pozz

Član
dobro si prosao,moglo je bit puno gore...a sto mislis sto se najcesce auta ostavljaju u garazi sa izduvom prema vratima?bas zbog toga,da izlaze plinovi napolje,dok ugasis auto,izadjes da zatvoris vrata,vecina plinova je vec napolju;);)
nek ti bude skola;)

Član
za to vec znam,pa kako si mogo radit nesto u tako zagusljivom prostoru?Al sretan si bio sto ti je neko naisao.A rijetko i palim auto u garazi,mada mi to desit u garazi tesko moze i desit,jer mi je garaza povelika.

Član
Prvo te majka rodila, pa te otac preporodio.
To si trebao da znas... sreca pa nisi duze ostao, dobro si prosao ;)

A da bi utvrdili vecu prisutnost ugljicnog dioksida u nekom zatvorenom prostoru to mozete vidjeti paljenjem svijece, ako se odmah ugasi to je znak da ima vise ugljicnog dioksida, pa je tu prostoriju potrebno podhitno izraciti! ;)

Član
dobro si prosaooo sreca tvoja pa ti je stari dosao...

inache...moj tetak je na isti nacin umro:icon_cry:

Početnik
e, dadao, dadao... ubuduce pamet u glavu...

manite se ljudi sitnih nepaznji... one su najgore!

huh imao si srece, ogromne. zahvali se starom jer te vratio u zive ;)
isto tako je moj komsiija prosle godine umro, moje godiste bio..

Član
ma tako kamaru ljudi umre...najgore je sto nemas kad reagovat, da izadjes na cist zrak...pazi se ubuduce...dobro si ti proso...

Član
sreca druze, pa ti stari naisao...cuvaj se bolan, mani se auta imas jedan zivot samo ! sreca pa si oke ;)

ono sto gusi je dusik dioksid, ali sto obara sa noga je dusik monoksid...;)

Član
ja kamikaze c,c,c Eto mogo si se ubiti u novinama bi bilo da si se ubio hh sala :D Zajebana je to stvar dobro si proso Bogu hvala....:icon_biggrin:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.