lov2xlr8 Član 12.05.2009 #18 nije sve u velicini ahaha tako kazu inzinjeri ahahahahah djeste pi*ke evo inzinjera nismo mi kaze pi*ke,nema veze nismo ni mi inzinjeri ahahahah
nije sve u velicini ahaha tako kazu inzinjeri ahahahahah djeste pi*ke evo inzinjera nismo mi kaze pi*ke,nema veze nismo ni mi inzinjeri ahahahah
Hodbina Član 12.05.2009 #19 zato oni nama nedaju u EU,da nebude juce usli a najduzi:icon_cry::icon_cry:
bmwscaner Član 12.05.2009 #20 kaze mujo fati JOJ DUSO JES DA JE MALI AL JE TEHNICAR kaze fata njemu JEBI GA DA JE I INZINJER ON JE OPET MALI
kaze mujo fati JOJ DUSO JES DA JE MALI AL JE TEHNICAR kaze fata njemu JEBI GA DA JE I INZINJER ON JE OPET MALI
B bulex Član 12.05.2009 #23 Deyo je napisao(la): Ne kaže se džaba Švedski akcioni Kliknite za proširenje... :lol:
_JokeR_ Član 12.05.2009 #24 hahahahahhah a sto nema bosanaca, a kako nece francuzi biti prvi kad je pola stanovnistava imigranti iz afrike, itd
hahahahahhah a sto nema bosanaca, a kako nece francuzi biti prvi kad je pola stanovnistava imigranti iz afrike, itd
tibor987 Član 12.05.2009 #27 Hodbina je napisao(la): zato oni nama nedaju u EU,da nebude juce usli a najduzi:icon_cry::icon_cry: Kliknite za proširenje... hahahahahha, car si haha :lol:
Hodbina je napisao(la): zato oni nama nedaju u EU,da nebude juce usli a najduzi:icon_cry::icon_cry: Kliknite za proširenje... hahahahahha, car si haha :lol: