SamiRX-8 Član 25.09.2009 #16 Uhh... jel izasao ovaj film ? Valja mi ga skinuti ako jeste, cini se extra
ella-90 Član 25.09.2009 #17 j*ote jes me trgnu zvucnici mi do kraja odvrnutiii ...ccc...a pretpostavljala sam da je nesto ovako i opet se prepade... ccc...
j*ote jes me trgnu zvucnici mi do kraja odvrnutiii ...ccc...a pretpostavljala sam da je nesto ovako i opet se prepade... ccc...
tvrdoglavi Član 25.09.2009 #18 cim sam vidio da si napisao pronadjite duha,znao sam da je ovaj fazon i samo ugasim zvucnike
AdnaNsa Član 25.09.2009 #21 SamiRX-8 je napisao(la): Uhh... jel izasao ovaj film ? Valja mi ga skinuti ako jeste, cini se extra Kliknite za proširenje... sranje zesce :lol:
SamiRX-8 je napisao(la): Uhh... jel izasao ovaj film ? Valja mi ga skinuti ako jeste, cini se extra Kliknite za proširenje... sranje zesce :lol:
Amir_VW Član 25.09.2009 #22 hočeš da ubiješ koga ovim klipom :lol::lol::lol::lol: ja mu ružne face bože sačuvaj ....:icon_mad::icon_cry:
hočeš da ubiješ koga ovim klipom :lol::lol::lol::lol: ja mu ružne face bože sačuvaj ....:icon_mad::icon_cry:
badboy Član 25.09.2009 #25 vi svi trazili.. ja prvo gledao u sise hehe..kad odjednom iskoci ... bem ti
srdjo Član 25.09.2009 #26 Default je napisao(la): zabio ti ga duh dabogda gdje ti govno fata zalet... Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol::lol::lol: koji izraz jbt:lol: ja se nisam trznuo ni malo:icon_smile: prvo sam procitao sve komentare:lol:
Default je napisao(la): zabio ti ga duh dabogda gdje ti govno fata zalet... Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol::lol::lol: koji izraz jbt:lol: ja se nisam trznuo ni malo:icon_smile: prvo sam procitao sve komentare:lol: