Promjena zvucnika..kako i sta? Pomoc..

Promjena zvucnika..kako i sta? Pomoc..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo cujem u passatu je doslo vrjeme da se promjeni muzika,pa sad neznam nemogu da se odlucim, koje da stavim..All ja kad b i stavio htio bi da ostavim ove svoj mrezice..Da sve to upakujem ponovo kao da nista nije dirano..Puno se nerazumijem oko toga..Pa mi onda sve nekako zao mi oko toga prckati..hehe..Ponudio mi je Muha neke modele..Kod njega cu i najvjerovatnije naruciti sebi..Sad dva i kasnije dva zadnja zvucnika..
Sad mislim da je u mene promjer oko 16 il 17cm...Neznam tacnoo..Jel itko imao susret sa tim da ima passat il golf 4 mislim da su isti...

IGY

Član
zavisi sta ces, hoces li ih stavljati na pojacalo ili onako sa HU da sviraju
uzmi nesto od DLS programa i neces se pokajati, sad ostalo sve zavisi koliko ces se protegnuti za to

IGY

Član
praviti tesko, jedino adaptere uzeti, a to sve kod Muhe ima oni dodzu oko 20-30 km nisam siguran

Nerazumijem se ja bas u to..Jbg..Jaa samo zelim da imam dobar zvuk i sve da je ok sa izgledom naprijed..Da nemoram nes praviti itd..Isao bi do neki 150-200km za par zvucnika...Sad neznam jel ide pojacalo za to,jbg..Bil bilo bolje da uzmem sad neko pojacalo i sve to prikopcam na njega i koliko bi me on kostao...Ajd Igy sta bi ti uradio na mom mjestu..Pomozi brate malo :) Znas i sam da nemam pojma od toga,i kad budem prikopcavao samo cu odnjeti momku i ajd mi to ubaci:D

IGY

Član
za te pare mozes uzeti alpine g type, najnovija serija, i mislim da bi do nekle pristojno cak i svirali na HU, ako nisi puno zahtjevan, imas ih u dvije varijante, odvojeno kick i tw, i koaksijalni, ja bi ti preporucio koaksijalne nazad, to je sve u jednom, a naprijed sistem stavis i cao

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.