Promjena Halogen sijalice na xenon sijalici H4

Promjena Halogen sijalice na xenon sijalici H4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
evo moje misljenje... ja bih uzeo novu sijalicu... sve u svemu covjek nas je pitao je li moguce zamijeniti halogenku na ovoj H4... jeste moguce je dzinn i z3ndom su ti vec rekli...:D

Član
dzinn16v je napisao(la):
nermin suljagic je napisao(la):
dzinn16v je napisao(la):
Naravno...znam ja sve to kupio sam xenone ima 4 god kad su bili 300E nego ovo je obicna halogen zarulja...skines crknutu stavis novu zalemis navuces buzire na zice,stavis u farove spojis upalis i vidis neces je drzat u ruci...i koliko znam xenon zarulja radi na tolikom naponu,a ne halogen...i nevidim koja je mudrolija zalemiti 2 zice plus i minus......

zipa malo pitanja kolege,bez uvrede ali msilim da se nije susretao s time... malo je to novca! ali dobro,neko mozda zeli popraviti staru sijalicu jer je jos xenon intakt :icon_confused:
A ne mislim,nema smisla kupovati novu ako nemas novaca,a ovo se da lako promijeniti...a i sta kad tu polovnu kupi...dobro se zna da xenon sijalice imaju vijek radnih sati...tko zna koliko je pretrpila,moze mu sutra crknuti....
Ne zelim nikoga vrijedati,ali mislim da je ovo nepotrebna rasprava......

potpis ;) ;)

GOLF TZ je napisao(la):
evo moje misljenje... ja bih uzeo novu sijalicu... sve u svemu covjek nas je pitao je li moguce zamijeniti halogenku na ovoj H4... jeste moguce je dzinn i z3ndom su ti vec rekli...:D

hvala drug javit cu ja ovome sta i kako ;)

Eto...najveci je problem sto ta sijalica mala nema nova kupit...nista jbg,vozaj malo pod kratkim xenon dok ne skemijas nesto...ionako bolje svijetle kratka xenon nego duga halogen :) pogotovo ove,one su 8000k milina za vidit na cesti :)

i ja mislim,jbg...
evo konacan odgovor....
DA,moze se i to ako nadjes drugu pa s nje skines,neko je spomenuo da moze i h3 stati...
izvini,nemoj sta pogresno misliti ali zvucalo je kao da taj tvoj drug to nezna uraditi...
pozz

Član
Imas moj broj ako se predomislis: 061/537-432, jedna polovna radila 5 dana, druga nova nikad upaljena. cijena eto 30km za dvije sijalice, obadvije rade bezprijekorno, a 6000K je sijalica.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.