Promjena boje Passat

Promjena boje Passat

Član
Pozdravljam ...
Volio bi čuti vaša mislljenja o promjeni boje a passatu 5 3bg iz 2001 godine,naime razmisljam u proljece da radim pasata iz sive boje u mat crnu boju,pa me zanima savjet dali da se opredjelim za kvalitetan carbon,foliju ili farbanje,i koliko bi to kostalo ,i da jos,kakva je procedura sa policijom...

Srdačan pozdrav i hvala ......
 
Poslednja izmena:
Član
Pa vidi pošto ti je šta, farbanje je sigurno najskuplje, ali i najbolje, ali kvalitetna folija kod profesionalca dolazi sa garancijom od nekoliko godina sigurno, pa nije ni to loše. Vidi sa nekim ko to radi profi koliko je i kako šta, npr, Basta to radi pro.
 
Putovanja.ba
Administrator
Ja bih naljepnicu. Doci ce vrijeme i kad budes htjeo mijenjat auto. A iskreno, misljenja sam da mu crna mat i nebi stajala.
 
Član
sto se tiče policije, prvi koji primijeti da se razlikuje boja počet ce te peglat, znaci atest moraš uradit,
a ako bi ga vec farbao onda ostani na sivoj al uzmi neku tamnu sivu, bit cu drugo auto al opet boja u saobracajnoj je siva :)

sto se tice folije kompletnog auta to ne radi dzaba ako mislis auto za svaki dan
 
Član
ako ces foliju onda matt plavu..nemam slike ako nadjem da vidis boje i luksuza..crna bi ga zatvorila skroz a i svi furaju tu matt crnu ili bijelu..a najbolja opcija farbanje po meni metalic crvena..:)
 
Top