proklizavanje lamele

proklizavanje lamele

Član
ovako vozim golfa 2 1.3 i prije otprilike 2 godine promijenim lamelu jer je bila losa sve me je izaslo oko 120 maraka znaci zamjenio sam komplet set kvacila.sve je ok bilo do danas u voznji u 3 on se pocne derat lamela proklizava u 4 isto tako u 1 ne proklizava al nema sanse da pod rucnom posne slajdrat.e sad dali je moguce da se lamela tako brzo poderala jer ja taj auto stvarno maazim pazim. pokusao sam malo da je nastelujem i odma druga prica lamela hvata 3 cm od poda.dali je ovo sigurno jer i pored tog stelovanja kvacila osjetim da to nije to i da opet pomalo proklize al samo u trecoj brzini.sta da radim jer tamam malo para skuckam ono kvar jbte:icon_sad: dali je neko od vas imao slicno iskustvo i dali je potrebno zamijenit samo lamelu a dali moze od vozila drugacije kubikaze mozda od 1.6 ili 1.8

ako ti npr. kad vozis 60 u 4 i stisnes gas naglo samo s cuje buka motora a auto ne ubrzava nemora znacit da ti je lamela, ako nisi mjenjo zamajac kad si mjenjo lamelu to ti je do njega a ako budes mjenjo mjenjaj sve lamelu ,zamajac korpu i ostale pizdarije ako ubacis zamajac nov a lamelu staru nece ti opet bit ok jer zamajac ti je isto ko i disk od kocnica ako stavis nove diskove a stare plocice te plocice ima da ti sjebu diskove tako ti je i sa zamajcem moj savjet mjenjaj sve ;)
to zadovoljstvo ce te kostati 180KM tako ako hoces opet za godinu mjenjat lamelu i bacat novce bujrum barem kad rijesis o sve miran si minimalno 4 godine ako ne divljas :lol:
pozzz

Član
ernadhusic je napisao(la):
ako ti npr. kad vozis 60 u 4 i stisnes gas naglo samo s cuje buka motora a auto ne ubrzava nemora znacit da ti je lamela, ako nisi mjenjo zamajac kad si mjenjo lamelu to ti je do njega a ako budes mjenjo mjenjaj sve lamelu ,zamajac korpu i ostale pizdarije ako ubacis zamajac nov a lamelu staru nece ti opet bit ok jer zamajac ti je isto ko i disk od kocnica ako stavis nove diskove a stare plocice te plocice ima da ti sjebu diskove tako ti je i sa zamajcem moj savjet mjenjaj sve ;)
to zadovoljstvo ce te kostati 180KM tako ako hoces opet za godinu mjenjat lamelu i bacat novce bujrum barem kad rijesis o sve miran si minimalno 4 godine ako ne divljas :lol:
pozzz

sve sam ja to zamijenio samo mi nije jasno da se lamela mogla za tako kratko vrijeme poderad a nisam taj tip da sad divljam mada ga volim ponekad pritisnut na otvorenom jer to je i dobro za benzince

Član
pa koliko ja znam,lamela slajdra u nizim brzinama?:icon_confused:
prva,druga,nekad u trecoj...u cetvrtoj meni nije nikad proslajdrala:icon_confused:

Član
edoze je napisao(la):
prva,druga,nekad u trecoj...u cetvrtoj meni nije nikad proslajdrala:icon_confused:

e pa meni slajdra u trecoj najvise i pomalo u cetvrtoj a u prvoj nista od startnog slajdranja samo naglo skoci

Koliko si presao od zamjene ? Koja je marka dijelova ? Sve je moguce, vecinom danas fus prodaju, ne bi me cudilo da si nesto od toga poderao za to vrijeme ;)

Član
technoGeek je napisao(la):
Koliko si presao od zamjene ? Koja je marka dijelova ? Sve je moguce, vecinom danas fus prodaju, ne bi me cudilo da si nesto od toga poderao za to vrijeme ;)

ma covjece dnevno na posao sa posla 20 kilometara i to je sve a ovo je ono bas fus koji cu morat reklamirat jer ovo je nemoguce

Član
edoze je napisao(la):

Apsolutno nije točno:D Lamela prvo počne proklizavati u krajnjim stupnjevima prenosa

Član
Ako ti se neda davati neke velike pare sad za toga imas na otpadima koliko hoćes dvica samo prebacis sebi;)