Sarajlic je napisao(la):Nisam neki ljubitelj ovakvih prerada,ali mogu samo reci Svaka Cast.Imas naklon do poda od mene,radis kvalitetno i vidi se da je ulozeno i truda i novca.Sve najbolje u nastavku druze i redovno vrsi update.
colibri je napisao(la):manta je ZLO ZLA svaka cast sretno u nastavku
George je napisao(la):
B.M - Floyd je napisao(la):Iskreno,meni se ovo ne svidja nesto posebno,ali cijenim tvoj trud Veliki RESPECT za ovo sto si dosad uradio,nadam se da ce ispasti jako dobra masina od ovoga
Izgleda da su opelovim inzinjerima dana kada su dizajnirali mantu bile po prvi i zadnji put oci otvorene
AnDel je napisao(la):zadnji kraj mi je odlican, laik bi rekao da je neki ferrari upitanju :icon_biggrin:
samo jos naprijed odraditi da bude dobro i bice predobra
The Borg je napisao(la):projekat je super, svu zelim srecu!
samo oni distanceri su pogibija, nadji zadnji most duzi od nekog auta!
xxfmanxx je napisao(la):uh pa ovo su bas ekstremne prerade. svaka cast za rad i trud, samo naprijed.
idosa je napisao(la):Sve pohvale za dosadasnje ideje i radove...
enesss je napisao(la):sretno u nastavku radova , vidi se da je posao dobro odradjen , a kako ce ispasti , nije svacije da prica , meni se ne svidja ali rad se uvijek cijeni , samo naprijed ovim tempom, nadam se da ce biti strasno dobar
je bas hvalasaledoboj je napisao(la):Sretno u radovima, bice bas neobicna manta za moj ukus suvise "moderna". Jbg ipak je ona jedini evropski masl kar bar po izgledu
pukim48 je napisao(la):svaka cast druze, napredujes ti pravo
ali, najvise sam se obradovao kad sa vidjeo da je pocelo gitovanje...to je veliki korak naprijed
..323.. je napisao(la):Svaka cast drug,zanimljiv projekat,lijepo odradjeno.
lhasa_green_beast je napisao(la):Slađane pratim projekat na FB-u i svaka ti cast. U koju boju ide ?