Ooooo pa da ce ovoliku paznju (ovoliko komentara i 1300 pregleda za 24h) izazvat projekt nisam ni sanjao , a kamoli pomisljao. Sad me sram sto ranije nisam stavio projekt na forum.
Hvala vam svima na podrsci i na svim komentarima da sad ne nabrajam vas sve ...
Neko se vec dotakao teme motora , pa da odgovorim ... zasad sam sve radove stopirao i hocu da uzivam ovz sezonu, da se vozim, obilazim evente, druzim se sa svima vama i ne mislim o radovima , izuzev onog sto se bas mora trenutno otkloniti.
U medjuvremenu su se izdesavale jos neke stvari lijepe u porodici , pa je nastavak projekta stavljen u drugi plan trenutno ... al o tome takodje ne zelim da razmisljam puno... Zelim samo da napomenem da je sve sto je uradjeno na projektu mojih ruku djelo (zato je i trajalo skoro 2 godine) , dakle, od rastavljanja , sastavljanja, mehanike, elektrike, pripreme, lakiranja i svih ostalih radova, tako da ako nekog nesto konkretno interesuje neka se slobodno javi i sve cu sugerisati sto budem znao.
Iskoristicu jos ovu priliku (sto sam zaboravio) da se zahvalim kolegama koji su mi pomogli da ovaj projekat ugleda svjetlo dana kroz pomoc u dostavi dijelova i nabavci istih. Posebno hvala Nerminu Ligati iz SA, Danielu G. iz Bielefelda, Bobanu B. iz Dusseldorfa Petru iz Cro, i mom rodjaku Ljubi J. ciju sam lakirnicu koristio kad god mi je trebalo,takodje i nekim kolegama iz BIH (Error, funky, Oggychuner itd itd) koji su mi izlazili u susret sa nekim meni neophodnim dijelovima.
E sad hajmo jos jedan photoshoting.(ima ih jos pa cu povremeno ubacivati kako budem stigao)
Spec.thx kolegama Arminu i Igy-ju. Momci svaka cast
ARMIN
IGY
Hvala obojici za slike jos jednom . Evo jos jedna sa TS-a iz SA