Proglašenje bankrota Federacije BiH

Proglašenje bankrota Federacije BiH

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ajanović traži proglašenje bankrota Federacije BiH
Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović oglasio se priopćenjem za javnost u kojem traži proglašenje bankrota Federacije BiH i raspisivanje izvanrednih izbora u listopadu.
"Financijski saldo u Proračunu Federacije BiH koji iznosi 434 konvertibilne marke, obavezuje Vladu na proglašenje bankrota Federacije BiH, kako bi se uz pomoć međunarodnih financijskih institucija pristupilo konsolidaciji izuzetno teškog ekonomsko-socijalnog stanja u kojem se nalaze građani", navodi se u priopćenju.
Ajanović navodi kako izlaz iz predstojeće financijske blokade federalnih institucija nije moguć ukoliko se uz proglašenje bankrota ne raspišu i izvanredni izbori za FBiH, koji bi se održali zajedno s općinskim izborima.
"Budući da međunarodna zajednica neće financirati vladajuću političku garnituru koja je ekonomski uništila Federaciju, izvanredni federalni izbori su jedini način da se osigura ekonomska i stručna pomoć međunarodnih financijskih institucija. Građanima se mora dati prilika da uklone nesposobne dužnosnike, koji svoju odgovornost za katastrofalnu financijsko-ekonomsku politiku sramno prebacuju na račun socijalnih kategorija i boračke populacije", navodi se u priopćenju.

Odosmo do djavola :icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted:
 
Joj nemoj vise politike tako vam Boga, pa probise glavu na sve strani! Na forumu sam da bih se odmorio od ovoh sranja! Sorry buraz, nista licno na temu !!!
 
Član
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Ytj26lYs88g&hl=en"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Ytj26lYs88g&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>
 
zasto da ne ja sam uvjek za ovakve teme ja bi cak otvorio i podforum politika :D sta ima veze nek ima svega i svacega zato se ovo zove i off topic...
 
Član
Dobro sve to ali odakle im pare za odrzavanje vile u Trpnju i pare za "mali" camac koji im je prijeko potreban! Isto jucer bilo u novinama!
 
Član
Starci mi rade kod privatnika ( zakonski gledano ), ja studiram an faxu koji nema veze sa federacijom, i dok god gorivo vis en eraste cisto i zivo mi se hebe jel bih bankrotirala ili nije...dok je goriva i ceste ja sretan hehe :D
 
Član
Ma to je glupost... A i nije kraj svijeta ako bankrotira, sto mislim da je nemoguce za drzavu, jer uvijek postoji zaduzivanje i ostale ekonomske politike za regulisanje ovog stanja...
 
Legend
Vidim da Vi uopste ne razumijete ovo. Ovo je novinarska patka, istina taj dan je u datom momnetu bilo toliko novaca raspolozivo na racunima, ali se izdize sve na nivo. Kad se vec bavite politikom, procitajte cijeli tekst. Mada ovo je sve suplja, i ovakve stvari nam se plasiraju kako bi se ljudi bavili slicnim glupostima, a nebi primjetili da cijene skacu bez razloga, da gorivo ode u 3 PM, i da to uopste nije opravdano nicim.

Ciste gluposti.
 
Legend
Ovo ide LOCK. Nije ova tema prikladana ovom forumu. Imate Sarajevo X, avaz i Tuzlarije pa tamo do milje volje razglabajte. Na kraju boli nas cosak koliko oni love imaju i sta rade, jer ocigledno i njih boli za nama.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top