.nOKe Legend 15.06.2009 #19 stala je , sto ovaj lik rece "ukapirala" hahaha dobro je proslo, mogao je neko naletit i drito u nju..
stala je , sto ovaj lik rece "ukapirala" hahaha dobro je proslo, mogao je neko naletit i drito u nju..
pioneer_09 Administrator 17.06.2009 #22 daj ga stara daj al ga cepi stara... ovo ona da procisti malo motor :lol::lol:
Salle Član 17.06.2009 #23 mozda je adrenalin freak, pa je htjela neki izazov , a možda htjela i smrt (srčani ili pak udes) sve u svemu, kako god bilo, PREJAKO JE OVO... trebam i ovo isprobat...
mozda je adrenalin freak, pa je htjela neki izazov , a možda htjela i smrt (srčani ili pak udes) sve u svemu, kako god bilo, PREJAKO JE OVO... trebam i ovo isprobat...
kAcA Član 17.06.2009 #24 pioneer_09 je napisao(la): daj ga stara daj al ga cepi stara... ovo ona da procisti malo motor :lol::lol: Kliknite za proširenje... :lol::lol: Ja' babe jbt!!! :lol:
pioneer_09 je napisao(la): daj ga stara daj al ga cepi stara... ovo ona da procisti malo motor :lol::lol: Kliknite za proširenje... :lol::lol: Ja' babe jbt!!! :lol:
duleprof Član 18.06.2009 #26 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
black_devil Član 18.06.2009 #28 mirzaa3 je napisao(la): u pm ja glupace...jel poginula ba ..sta je bilo..jel udarila ?? Kliknite za proširenje... nece bog budala
mirzaa3 je napisao(la): u pm ja glupace...jel poginula ba ..sta je bilo..jel udarila ?? Kliknite za proširenje... nece bog budala
Streethunter28 Član 18.06.2009 #29 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
guster Član 19.06.2009 #30 ja jos nemogu da vjerujem da je niko nije pokupio:icon_eek: :lol::lol::lol::lol::lol: