Legend
HoNdA_CiViC_ je napisao(la):fordovi nevaljaju ku....
zato ih je se dosta i prodalo :lol:
jao jao komentara
HoNdA_CiViC_ je napisao(la):fordovi nevaljaju ku....
daki je napisao(la):HoNdA_CiViC_ je napisao(la):fordovi nevaljaju ku....
jao jao komentara
lov2xlr8 je napisao(la):siguran sam da njegov dizelas moze 4tom krenuti ko moj golf a to je od 0-190 kod mene a tu nedje i kod njega tako da nema tu puno saltanja ko u sepeta od 1300 kubika hahahaha
ma mazda je stroj,al opet vw je vw da se razumijemo
bash me cudi sto niko nije kupio rx8,ono nije toliko skupa kao konkurenti u toj klasi
SamiRX-8 je napisao(la):lov2xlr8 je napisao(la):siguran sam da njegov dizelas moze 4tom krenuti ko moj golf a to je od 0-190 kod mene a tu nedje i kod njega tako da nema tu puno saltanja ko u sepeta od 1300 kubika hahahaha
ma mazda je stroj,al opet vw je vw da se razumijemo
bash me cudi sto niko nije kupio rx8,ono nije toliko skupa kao konkurenti u toj klasi
Il se ljudima ne svidja, il su culi razne price u vezi motora.... Daki, kad vam istekne rok za RX-8, i ne prodate nijednu, rado cu prihvatiti od tebe jednu :lol:
lov2xlr8 je napisao(la):svaka cast i vwu i mazdi al pored audija ne bi nista od tog gledo a tek pored bmw haha ako cemo tako
emir_89 je napisao(la):lov2xlr8 je napisao(la):svaka cast i vwu i mazdi al pored audija ne bi nista od tog gledo a tek pored bmw haha ako cemo tako
ouuu, debelo potpisujem. doduse, audi i bmw tu negdje. mozda cak i blaga prednost audiju, tj neki modeli audi, neki bmw... al et, da ne idemo u off :icon_biggrin:
a sto se tice ford grupacije, cini se da im je u ovih zadnjih godinu-dvije pravo dobro krenulo...
ako treba birat od ovih fordica, nebi imo nista protiv jedne fiestice st...
arminnn je napisao(la):daki je napisao(la):HoNdA_CiViC_ je napisao(la):fordovi nevaljaju ku....
jao jao komentara
on nas uvjek pocasti takvim komentarima
nodiash je napisao(la):i velis ford jebe bmw