RE: prodajem 4 gume sava s3
ovako...
Juce je drug nOke dogovorio sa doticnim vlasnikom oglasa da ga ne imenujem da cemo navratiti izmedju 4 i 5 sati, jer ja radim utorkom do 4... pokupio sam nOketa ispred tunela i otisli pred garazu kod doticnog... nOke kaze da ga zna i zna gdje stanuje i gdje mu je garaza itd. usput je rekao "nesto je nedostupan na mob." al hajmo gore, jer smo dogovorili...
dodjemo pred garazu po onom kujametu juce (5 udesa sam prosao putem), jos nedostupan...
nOke tada nazove nekog prijatelja koji ga takodje zna da vidi da nije on-line i da ga proba tako dobiti...
(ovo nek me nOke ispravi ako sta pogresno napisem)
kaze eno ga u stanu (lafo pere kosu) nece moci jos za sat dok se spremi, pa eto dodjite sutra...
a mi pokisli pred garazom stojimo, nOke zbunjen, krivo mu, al ne ko meni...
i jos sat vremena po istom kijametu nazad kuci...
ono sto treba naglasiti, jeste da je on cijelo vrijeme bio u stanu, nije htjeo da izadje, u medjuvremenu je zakljucao temu, napisao PRODATO, a nama rekao da DODJEMO SUTRA??????
ja radi ovog postupka mogu zakljuciti da je ovo bio LAZNI oglas... prema tome MOLIM ADMINISTRATORE
da se ovakvi sankcionisu...
napomena:
nisu ovo jedine gume, nije jedini oglas, al ovo je primjer koliko POJEDINCI korisnike ovo foruma smatraju ili ne smatraju prijateljima ili se sprdaju s njima, koliko su u stvari odgovorni i zreli, tako da je bilo ko drugi otisao da vidi gume, isto bi mu se desilo... a ovo je mali grad u njemu sve se zna... :icon_mad:
od mene ima jedan VELIKI -...
http://www.bhtuning.com/negativna-iskustva-u-trgovini-wall-of-shame-t-35301-5.html#pid782589