problemi sa GTI KR 16V

problemi sa GTI KR 16V

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
GTI FAN je napisao(la):
NeverMind je napisao(la):
GTI FAN je napisao(la):
Skoro nista ga ja nisam skontao :lol:

jerane peti post pises kako nista nisi skontao , ako nemas sta pametno reci nemoj ni komentarisat :icon_exclaim::icon_exclaim:

Jarane ne pametuj,covjek jednostavno nije dobro objasnio sto se dogadja s motorom.

pa dobro al jedan post je dovoljan da se skonta da nema informacija dovoljno :D

dzinn16v je napisao(la):
FirellesMonster je napisao(la):
Ma on misli sto mu je ulje na MIN da li zbog toga ne podize ventile i otezava sagorijevanje na 2 i 3 klipu ;)

Koje misljenje:lol::lol::lol:
Pa zar je tesko nalit ulje do MAX?
iako sumnjam da to ima ikakve veze s tim...posto je skidao glavu tko zna sta je se tu sj...
Pitanje je kakav je dihtung i je li glava stegnuta kako treba kao prvo a moze biti jos puno toga

jbg valjda mu ne idu od ruke ova objasnjavanja :D

steta sto mu tema nije ozbiljno shvacena jer momak ocito ima problem sa autom ali jbg kad nezna staviti koju tacku ili zarez u tekst da bi ga bolje shvatili i skontali sta hoce da kaze i fino mu objasnili sta da pogleda da rijesi svoj problem...

P.S. prvo provjeri sve sto je radjeno oko glave jel' sve kako treba, pa onda trazi problem u necem drugom jer ovako problem neces rijesiti ;)

Član
pustite momka,dosta mu je njegovih belaja,k-jet moze iznervirat covjeka gore nek zena.:lol::lol:

Druze,ako nisi bas strucan otjeraj auto nekom ko ga zna pravilno uzubiti,najvjerovatnije ti je do toga,a pogledaj i razvodnik da ti slucajno nije ispadao dzek od elektronike prilokom rastavljanja motora,pa ti se zica namanula i probija.;)

Član
hvala svima na savjetima,sry za "pravopis" u zurbi sam bio.rjesio sam problem i bio je zamjenut kabal druge i trece svjecice sa razvodnika paljenja....tako da ako kome bude od pomoci ovo rjesenje evo objavljujem.pozz veliki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.