Problem!

Problem!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Eto vi meni nadjite fine 14.ke da neko hoce mjenjati i ja cu stavit 14.ke hehehe :) znam da su idealne ali nisam nasao dobre 14.ke kad sam uzimao!

Član
Outrage je napisao(la):
Eto vi meni nadjite fine 14.ke da neko hoce mjenjati i ja cu stavit 14.ke hehehe :) znam da su idealne ali nisam nasao dobre 14.ke kad sam uzimao!

Naletit će neko brate ta lako je dat 14 za 15.

Član
ErRoR je napisao(la):
Hmmm ne kontam,ako su ti tvornicke opruge (znaci nije spustan), kako mogu da ti zapinju te felne sa tim profilom guma, u mene su isto 195/50 R15 i nikakvi problema... A i vidio sam xxx golfofa sa tim profilom i nikakvi problema nemaju...Jedino da te felne ne prcaju...

nema veze dimenzija gume, nego ET...sto je on manji izbacenija je felga, tako da ti moze na Golfu strugat i sa 175-icom, samo ako je mali offset...tj. ET

Član
Izgleda da se nismo razumjeli.Posao tih guma u oprugama nije da razvuku opruge i dignu auto nego da nedaju oprugama da se sabijaju previse.Kad ih ubacis auto ostaje na istoj visini kao i dosad samo sto opruge vise nemaju toliki hod jer im gume nedaju da se sabijaju previse.A to ti je taman to kad ti neko sjedne nazad da guma nedohvati rub blatobrana.

Član
Aaaaaaa da da drug,kontam te sad i kazes to je provjereno? Gdje tacno da nadjem te gume i kako to igleda kolega?

Član
Outrage je napisao(la):
Aaaaaaa da da drug,kontam te sad i kazes to je provjereno? Gdje tacno da nadjem te gume i kako to igleda kolega?

Ja sam uzimao na buvljaku kod nas i kosta 1 ili 2 km po komadu.Nisam siguran.Imam 4 komada ali ti nemogu sad prebacit sliku nikako.Debela tvrda guma promjera nekih 6 cm,duzine 10ak cm i na krajevima ide na U.Ti krajevi se ubace u oprugu i nedaju joj da se sabija previse.Gume se mogu staviti u opruge i kad je auto spusteno ali sam napisao da ga dignes na dizalicu jer je tako lakse.
Kad dodjem kuci stavit cu ti sliku jer mi je kabal kod kuce.

Član
pa ocigledno da ti auto to ne moze da podrzi,skidaj ,prodaj,i kupi 1 col manje pa onda spustaj

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.