PROBLEM - ZMIGAVAC

PROBLEM - ZMIGAVAC

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

IGY

Član
Schumi je napisao(la):
Htio sam da saznam jel mogu ja to sam popraviti ili moram voziti majstoru,sto mi je pravo mrsko jer auto prodajem,ali sta se mora,nije tesko...

pokusaj skinuti rucicu pa je malo ocistiti kontakt sprejom

Član
Zadevera me ti pravo hehe ma vidicu sutra da skontam nesta,uvijek mi gori i lampica od rucne pa kad budem to rjesavao onda cu oboje u cugu :cool:

Član
Ja bi prije tipovao na relej, nego na rucicu. Ocito je da dobiva pobudu od rucice, mozda je moguce da nije pobuda konzistenta, odn da ne "propusta" dovoljno struje, cim pocne relej da "cakce", odn preklapa. Nesto oko releja meni tu smrdi, mozda da probas ocistiti njegove kontakte? Tesko je ovako pu zeka iz daleka pomoci, umjesto da skidas sve kompplet, skini plastike oko volana, proprati zice iz rucice za zmigavce, pa probaj skontat koja sluzi cemu, da probas "kratkospojiti" zmigavce.

Član
to ti je zato sto puno skreces u desnu stranu...sad kad napravis zmigavac pali nekad i u lijevu...hehe

Član
Vjerovali ili ne samo se popravilo! :lol:
Bezveze ja cackao nesta i pokusavao,prvo samo caktalo,onda pocela raditi lampica brzo,a poslije normalno poceo raditi zmigavac..Opet je bio poludio ponekad,al eto zadnjih 10ak puta je ok radio :cool:

Član
Nije ti to bilo do rucice..jer je imalo kontakta,jer se culo....meni se to na motoru isto se desilo...zalijepi relej ..i kad ga kucnem on proradi...ali morao sam ga zamijeniti ipak..lijepio je cesto... ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.