Problem, ventilacija e34 !?

Problem, ventilacija e34 !?

Početnik
Ima li iko da mi da savjet za moj problem, naime, radi se o grijanju u e34, nece da grije, a, crijeva koja ulaze sa vodom u kabinu su vrela ?! Znaci, rade komande u kabini, normalno puse, ali nece da grije, pa me zanima, ima li gdje neka klapna da mozda nije zatvorena, klima radi normalno ?! :icon_question:

Član
Probaj doci do malog hladnjaka sa prstom vidi dali je on vreo ako nije on ti je zacepljen ili nedolazi do njega vrela voda, takode postoji mogucnost da je se koja sajla otkacila pa ti klapne zatvorene. Dakle ako je mali hladnjak vreo a idalje nemas grijanja onda je do klapne koja prebacije vruce hladno ona je odma iznad malog hladnjaka.

Početnik
idosa je napisao(la):
Probaj doci do malog hladnjaka sa prstom vidi dali je on vreo ako nije on ti je zacepljen ili nedolazi do njega vrela voda, takode postoji mogucnost da je se koja sajla otkacila pa ti klapne zatvorene. Dakle ako je mali hladnjak vreo a idalje nemas grijanja onda je do klapne koja prebacije vruce hladno ona je odma iznad malog hladnjaka.

Za info ostalima, pregorio osigurac od `dodatnog vazduha` tako pise za osigurac.