ibizasa Član 17.12.2009 #16 jesil rijesio probl preko microsofta :icon_question: bas me nesh interesuje jesul ko nasi politicari
zenicafreak Član 18.12.2009 #18 CoL3-99 je napisao(la): nista mi od ove poruke jos nisu vracali p* im materina:icon_mad: Kliknite za proširenje... Hajd pošalji mi na PM svoje podatke, tačan mail i stari password + minimalno jedan mail kojeg se možeš sjetiti da imaš u inboxu out boxu itd pozz
CoL3-99 je napisao(la): nista mi od ove poruke jos nisu vracali p* im materina:icon_mad: Kliknite za proširenje... Hajd pošalji mi na PM svoje podatke, tačan mail i stari password + minimalno jedan mail kojeg se možeš sjetiti da imaš u inboxu out boxu itd pozz
C cvjetic91 Član 07.02.2010 #20 jao ja imam isti priblem kao CoL3-99 neko mi je provalio sifru na msn-u i promjenio je kao i na fb. tako da nigdje ne mogu da udjem...:icon_evil: molim vas ako iko zna da mi pomgne da vratim msn i fb... :icon_question:
jao ja imam isti priblem kao CoL3-99 neko mi je provalio sifru na msn-u i promjenio je kao i na fb. tako da nigdje ne mogu da udjem...:icon_evil: molim vas ako iko zna da mi pomgne da vratim msn i fb... :icon_question: