Šta je novo?
BHTuning.com - Tuning & Styling

Dobrodošli na jedinstveni forum na našim prostorima sa tradicijom preko 10 godina, 80 000+ tema, preko 1 milion postova i 45 000+ članova ... Tuning & Styling na jendom mjestu sve za vašeg limenog ljubimca!

Problem sa kineskim RNS510

Pozdrav ljudi, imam kineski RNS 510 (baziran na windowsu, nije android) i imam problem sa ocitavanjem memorijske kartice i USB. Radio, CD/DVD, memorijska koja je dosla uz njega za navigaciju rade normalno. Ali kada pokusam ubaciti memorijsku ili usb sa muzikom (mp3) izbaci mi "SD card reading error" ili za usb "USB reading error". Zna li neko koje je rjesenje tog problema?
Citao sam po forumima nekim stranim da treba updateovati firmware, to vazi za originalni rns, kako uospte naci firware za ovog kineza ako je to?
 

marshal

Član
Imas pored tipke gdje pojacavas onaj kolutic tu pored trebalo bi da pise rst i samo iglom ga ubodes inresetujes.ako nije tu vidi gfje je tipka bt ugl mora biti pa probaj tako
 
E ljudi, hvala vam obojici na pomoci, shvatio sam sta je bilo. Racunar mi je pravio automatski jedan dodatni folder na usb i memorijskoj, izgleda da mu je to smetalo, ne smije biti apsolutno nista osim pjesama na njemu da bi radilo. :)