problem ispod haube!

• Začetnik teme GoPlay
  • Datum pokretanja

problem ispod haube!

• Začetnik teme GoPlay
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
G

GoPlay

Raja Belaj....!
Nije veliki ali me nervira...
Auto bilo u servisu mijenjale se diode na alnaseru.... prilikom tog popravka (moja pretpostavka) da mehanicari nisu zavrnuli cep od ulja neg ga samo stavili (jer ja nisam dirao motor a ni stari) sam malo teze ce se odvrnuti.. Da se vratim na temu....!
SVE MI MASNO ISPOD HAUBE KAKO DA OCISTIM MOTOR OD ULJA?

eh da i smrdi uzasno :))

Član
RE: ajme meni...

Idi na praonu neka to operu sa toplom vodom imaju oni jos i neka sredsta kojima napršću motor prije pranja jedino tako to mos sredit sam tesko da sta mozes ...

Da je samo neki dio trebas ocistit onda bi lakse bilo isperes ga sa benzinom i onda vodom uz malo hemikalija al ovako citav motor samo pravac na najblizu auto praonu :cool:

Član

GoPlay je napisao(la):
Raja Belaj....!
Auto bilo u servisu mijenjale se diode na alnaseru.... prilikom tog popravka (moja pretpostavka) da mehanicari nisu zavrnuli cep od ulja neg ga samo stavili (jer ja nisam dirao motor a ni stari) sam malo teze ce se odvrnuti.. Da se vratim na temu....!

Nista drugo nego im odvezi auto da vide oni sta ce sa njim, a ti stani sa strane i kuliraj dok ne ociste!:icon_mad:

G

GoPlay

OggyBoy je napisao(la):
GoPlay je napisao(la):
Raja Belaj....!

Nista drugo nego im odvezi auto da vide oni sta ce sa njim, a ti stani sa strane i kuliraj dok ne ociste!:icon_mad:

bi ja da znam da su oni 100% ali ovako nemam cvrste dokaze :( samo sumnja...
nepaznja od starog sto je pokupio auto a nije pregledao

Član

GoPlay je napisao(la):
OggyBoy je napisao(la):
GoPlay je napisao(la):
Raja Belaj....!

bi ja da znam da su oni 100% ali ovako nemam cvrste dokaze :( samo sumnja...
nepaznja od starog sto je pokupio auto a nije pregledao

Pod broj 1, ko vozi sve taj auto?! Ako ste samo stari i ti, a znas da nisi prckao, a nije ni on, znas ko je!!! Boli te k* sto nisi provjerio, jednostavno se ne razumijes, a zato i jest bio kod njih auto, zato sto su majstori i znaju!!! Kad znaju zasrati, nek' ciste i peru!!!

Član
benzin i nafta u flasu promjesaj to dvoje i opleti, malo spuzve ili neku cetku i skida sve :)

Član
Jarane samo im odvučeš auto, ako nije davno pokupljeno sa servisa i pitaš ih da dignu haubu. Kad je dignu vjerovatno će pitati "Šta je bilo?" i faca će im biti poput ovce.

Samo reci, oću auto kakvo sam dovukao.

Član
Jassmin je napisao(la):
Jarane samo im odvučeš auto, ako nije davno pokupljeno sa servisa i pitaš ih da dignu haubu. Kad je dignu vjerovatno će pitati "Šta je bilo?" i faca će im biti poput ovce.

To mu i ja pricam!

G

GoPlay

OggyBoy je napisao(la):
Jassmin je napisao(la):

To mu i ja pricam!

haha sta ako mi vrate stare diode na alnaseru i regler :p hahahahha

Član
GoPlay je napisao(la):
OggyBoy je napisao(la):
Jassmin je napisao(la):

To mu i ja pricam!

haha sta ako mi vrate stare diode na alnaseru i regler :p hahahahha

Litra benzina i sibica:D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.