ee vec kad znate tako to, imam i ja isti problem samo sto je to na mobu, kad udjem na app youtube izbaci mi '' no internet conection please try later'' ii tako vec 2 mjeseca pokusavam kasnije al opet nista
ee vec kad znate tako to, imam i ja isti problem samo sto je to na mobu, kad udjem na app youtube izbaci mi '' no internet conection please try later'' ii tako vec 2 mjeseca pokusavam kasnije al opet nista
ukljucen je flash, pada svako 2min i zaledi se stranica neznam u cemu je problem ovo mi se nije nikad desavalo,ocistio sam cc cleanerom isto opet skino ponovo i reinstaliro
sve sam to probao i intalirao youtube+ al opet nista aa mob je sony ericcson xperia x10 mini pro androidkoji mob je u pitanju ?
deinstaliraj applikaciju te ponovno je skini i instaliraj youtube pa probaj
jedino ako to nisi vec odradio
sve sam to probao i intalirao youtube+ al opet nista aa mob je sony ericcson xperia x10 mini pro android
greske u novim verzijama aplikacija probaj ovaj.nema ni facebook ni skype na njemu instaliran ni viber sve sam pobrisao i opet nece updateovo sistem i vratio na fabricke postavke i nista opet
probaj ovu verzijueh ovako od jutros mi se pojavio problem sa flash playerom stalo mi ga obara na mozili nemogu pregledati spota na youtube a ne sta vise
znal ko u cemu je problem i kako da rijesim ovo, crome nekoristim jer ga nevolim tako da samo mozilu koristim