problem golf 2 gti kr 1.8 16v 139

problem golf 2 gti kr 1.8 16v 139

Član
GTI FAN je napisao(la):
Op pardon vidim da ti je to jasno a pumpa opet neznam :icon_biggrin:,trebalo bi izmjeriti koliki je protok i bari .

msm da je naj bolje uzet pumpu koja treba da se nezajebavam :icon_smile:

Član
bogzagti je napisao(la):
George je napisao(la):
samo da ti odma kažem ne isplati ti se otvarat tu pumpu misleć da ćeš sredit stvar... nema tu lijeka ako ti ne smeta to možeš ga još vozit al kupi novu i drži je u gepeku niikad neznaš kad će vrisnut :icon_smile: meni je iz čista mira odvezao se od toče a do točke b, al kad sam htjeo ponovo upalit nema šanse. dok zuji dobro je kad pojača zujenje i počne isprekidano zujat mjenjaj

kod mene se mjenja zvuk kad ju upalim kontakt zuji unutra jbt a vani da nepricam kolko se cuje koda ima sljunka u njoj :icon_smile: kolko kosta pumpa ta ja sam imo pirije digifanta sad neznam jel ista cjena ;) pa nije da nesmeta kad malo stinsem o no samo trrrrrrrr kad je najpslje :D :icon_cry:

imaš neku jeftinu oko 100 maraka al to ti nebi preporučio... ja sam svoju bio platio 280 KM možeš probat nać neku polovnu samo je prije probaj nego platiš i pazi da nije otvarana!!! i polovne ti se kreću oko 100 km... ako ti budu davali za manje ta ti nevalja garant... prijateljski savijet ako ima takav zvuk ne idi daleko od kuće

Član
GTI FAN je napisao(la):
bogzagti je napisao(la):
GTI FAN je napisao(la):
Op pardon vidim da ti je to jasno a pumpa opet neznam :icon_biggrin:,trebalo bi izmjeriti koliki je protok i bari .

msm da je naj bolje uzet pumpu koja treba da se nezajebavam :icon_smile:

Naruci novu za KR pa mi bas javi cijenu zanima me .

ok pogledacu pa cu ti javiti

raspitacu se pa vam javim sta i kako a za svjecice jel zna iko ista :icon_question:

Član
GTI FAN je napisao(la):
E sad problem,sta mislis kupis novu pumpu i opet isti problem,nebude do pumpe :icon_biggrin:

pa jbg ja mislim da je do pumpe jer da je do glve nebi radio nikako on meni fino radi i pali i sve ne zalece se nista mirno kako treba eto samo to poslije 5 000 pocne jebat -.- sta v i mislite jel moze i do kablova biti svjecica ? da nije nasletano paljenje kako treba :icon_question:

Član
dzinn je mestar i kao sto rece 99,9 posto pumpa ali moze biti jos milijun sitnica ,posebno K glava,cak i neki filter ima u nekim glavama.

Član
GTI FAN je napisao(la):
dzinn je mestar i kao sto rece 99,9 posto pumpa ali moze biti jos milijun sitnica ,posebno K glava,cak i neki filter ima u nekim glavama.

pa i to sto kazes al nisam ja ni mjeno onaj filter veliki ispod nikako moze da je i do njega koce znati trebo bi i njega zamjeniti :icon_rolleyes:

:D:D
pumpa ti je otisla 100% ako ne vjerujes spoji barometar i izmjeri pritisak goriva...trebao bi biti nesto malo manje od 6 bari...problem je sto tvoja pumpa po opisu kvara radi jos uvijek ali joj je opao pritisak na mozda cca 2-3-4bara pa kad das gas i auto udje u okretaje pumpa nemoze isporuciti dovoljnu kolicinu goriva i onda auto pocme trokirati....isto tako moze biti i do dobavne pumpe u tanku...ako ona ne salje dovoljnu kolicinu ovoj ispod auta tad se ista ajmo reci "pati" pa zuji...nemogu ti ovako reci nista napamet...ali pumpa je,sad ti samo provjeri koja...mada je u 90% slucajeva vanjska...
Sto se tice svjecica kupi NGK-BKUR7ET....mislim mozes ti vozat koje hoces ali to nije to...i da promijeni taj zracni filter...16v ne voli ostajati bez zraka...

Član
dzinn16v je napisao(la):
pumpa ti je otisla 100% ako ne vjerujes spoji barometar i izmjeri pritisak goriva...trebao bi biti nesto malo manje od 6 bari...problem je sto tvoja pumpa po opisu kvara radi jos uvijek ali joj je opao pritisak na mozda cca 2-3-4bara pa kad das gas i auto udje u okretaje pumpa nemoze isporuciti dovoljnu kolicinu goriva i onda auto pocme trokirati....isto tako moze biti i do dobavne pumpe u tanku...ako ona ne salje dovoljnu kolicinu ovoj ispod auta tad se ista ajmo reci "pati" pa zuji...nemogu ti ovako reci nista napamet...ali pumpa je,sad ti samo provjeri koja...mada je u 90% slucajeva vanjska...
Sto se tice svjecica kupi NGK-BKUR7ET....mislim mozes ti vozat koje hoces ali to nije to...i da promijeni taj zracni filter...16v ne voli ostajati bez zraka...

i ja druze sumnjam na pumpu znas po cemu znam jos prije mi se desavalo ujutro kad ga upalim pocne raditi na 3 klipa trrrrr par sekundi cim dam malo gasa pocne na 4 al pumpa je imala relej onaj sto na kontakt radi par sekundi pa se ugasi medjutim taj mi je relej crko prekuce i sad radi skroz kad upalim kontakt pa sam primjetio sad kad ga palim okad upalim kontakt ostavim je malo duze ne verglam onda i sad mi je prestalo to trokiranje kad ga palim ujutro znaci pumpa je oslabila 1000% nema snage a rele je bio kratak da ona nabije gorivo kolko treba i samo ga ona jebe a nevjerujem da je prelivna ona baca dobro a imam i 2 jos k uci rezerne lako je i to zamjeniti :) potrazicu neku drugu pumpu pa cu vidjeti a uzeu te svjecice a nisam mislio na filter zraka nego na onaj veliki filter za girvo ispod auta kod pumpe dole njega nisam mjenjo a filter zraka je dobar bas sam ga gledo neki dan nije prljav ti si bar majstor jbg da je digifant ja bi znao sta je odma al kr nisam imo nikad :D ucim se tek oko njega jest da mi je sistem rada poznat dobro jer sam mehanicar samo nisam imo dodira sa njim nikad :cool:

bogzagti je napisao(la):
dzinn16v je napisao(la):

i ja druze sumnjam na pumpu znas po cemu znam jos prije mi se desavalo ujutro kad ga upalim pocne raditi na 3 klipa trrrrr par sekundi cim dam malo gasa pocne na 4 al pumpa je imala relej onaj sto na kontakt radi par sekundi pa se ugasi medjutim taj mi je relej crko prekuce i sad radi skroz kad upalim kontakt pa sam primjetio sad kad ga palim okad upalim kontakt ostavim je malo duze ne verglam onda i sad mi je prestalo to trokiranje kad ga palim ujutro znaci pumpa je oslabila 1000% nema snage a rele je bio kratak da ona nabije gorivo kolko treba i samo ga ona je*e a nevjerujem da je prelivna ona baca dobro a imam i 2 jos k uci rezerne lako je i to zamjeniti :) potrazicu neku drugu pumpu pa cu vidjeti a uzeu te svjecice a nisam mislio na filter zraka nego na onaj veliki filter za girvo ispod auta kod pumpe dole njega nisam mjenjo a filter zraka je dobar bas sam ga gledo neki dan nije prljav ti si bar majstor jbg da je digifant ja bi znao sta je odma al kr nisam imo nikad :D ucim se tek oko njega jest da mi je sistem rada poznat dobro jer sam mehanicar samo nisam imo dodira sa njim nikad :cool:

Taj filter sto spominjes, to je najvjerovatnije filter koji ide prije pumpe da bi pumpa dobila cisto gorivo... sad ako ga nisi nikad mijenjao, 99% je zaprljan sa ovim nasim gorivom a i on ti moze stvarati probleme u protosku goriva ako je zaprljan. ;)

Član
FirellesMonster je napisao(la):
bogzagti je napisao(la):
dzinn16v je napisao(la):

i ja druze sumnjam na pumpu znas po cemu znam jos prije mi se desavalo ujutro kad ga upalim pocne raditi na 3 klipa trrrrr par sekundi cim dam malo gasa pocne na 4 al pumpa je imala relej onaj sto na kontakt radi par sekundi pa se ugasi medjutim taj mi je relej crko prekuce i sad radi skroz kad upalim kontakt pa sam primjetio sad kad ga palim okad upalim kontakt ostavim je malo duze ne verglam onda i sad mi je prestalo to trokiranje kad ga palim ujutro znaci pumpa je oslabila 1000% nema snage a rele je bio kratak da ona nabije gorivo kolko treba i samo ga ona je*e a nevjerujem da je prelivna ona baca dobro a imam i 2 jos k uci rezerne lako je i to zamjeniti :) potrazicu neku drugu pumpu pa cu vidjeti a uzeu te svjecice a nisam mislio na filter zraka nego na onaj veliki filter za girvo ispod auta kod pumpe dole njega nisam mjenjo a filter zraka je dobar bas sam ga gledo neki dan nije prljav ti si bar majstor jbg da je digifant ja bi znao sta je odma al kr nisam imo nikad :D ucim se tek oko njega jest da mi je sistem rada poznat dobro jer sam mehanicar samo nisam imo dodira sa njim nikad :cool:

Taj filter sto spominjes, to je najvjerovatnije filter koji ide prije pumpe da bi pumpa dobila cisto gorivo... sad ako ga nisi nikad mijenjao, 99% je zaprljan sa ovim nasim gorivom a i on ti moze stvarati probleme u protosku goriva ako je zaprljan. ;)
a ne druze ovaj je poslije pumpe prije pumpe imas u rezervaru sito na malo pumpi prelivnoj pa u kutiji za pumpu imas jedno sito i onda poslöije ovaj filter sto cisti fino prije dizni :) al moze jebavat upravu si pogledacu da ga zamjenim al doce mi sad pumpa druga pa cu sve u setu to ;)

Član
e ovako da napisem danas sam rijesio onog drugog golfa st sam prije stavio temu sto nije htio da radi isto k glava danas sam malo radio oko njega i uspio sam rijesiti problme posto sam spominjo pumpu onu sto imam od ke-jet kuci namontiro sam na njega znaci komplet sa kucistem posto je manja od kr pumpe nestima u to kuciste dobio sam gorivo na k glavi nastelo sam klapnu na onom sarafu so ima na k glavi sa imbusom dugackim auto je upalio znaci radi perfekt prima gas na leru nema da guta knegle tip top sve i i da napomenem sto se tice potrosnje nauso sam u njega 2 l benzina znaci radio je sat vremena na leru sa maltretiranjem turiranjem i sve tako da i potrosnja nije strasna sad u voznji jos ga nisam probo na putu kako se ponasa al vjerovatno ok pali na cvoku cak bez 5 dizne sam ga danas upalio i radio je perfekt tako da mislim da je puno bolje staviti pumpu od ke-jet na kr necuje se da radi uopste a ima pritisak isti ko i ona od kr ;) znaci prvojereno sve :cool: