problem golf 2 gti kr 1.8 16v 139

problem golf 2 gti kr 1.8 16v 139

Član
imam problem sa golfom ako je neko imo takvih problema nek napise kako je rijesio znaci auto ide normalno pali normalno ima vucu sve je ok jedino imam problem tamo poslije 160 km/h znaci preko 5000 obrtaja se desava kao blokada onako onaj zvuk i tad gubi snagu a do 5 ide ko zmaj sta bi moglo biti to dal je do struje svjecice su ngk-r sa 3 elektorde razvodana kapa nova ruka nova jedino kablove nisam mjenjo dal sad moze biti do struje nevjerujem da je k glava jer nebi radio nikako da je do nje hvala unaprijed :icon_cry:

Član
Norma za pritisak pumpa na KR u ti je 4,7-5,4 bara i trebala bi napuniti min 900 ccm za 30 sec , dakle odprilike bocu od litra za 30 sekundi bi trebala napuniti pa ako je do toga vidi ;).

pumpazakrspecifikacije.jpg

Član
e hvala ljudi prvjericu i to pa da vidim poceo me je nervirat pravo :/ a i pumpa se cuje dobro grebe ima zuk ja k vjerovatno je oslabila provjerim pa napisem sta se desava:icon_mad:

Član
GTI FAN je napisao(la):
bogzagti je napisao(la):
a da stavim pumpu od pl jel bi radio ? imam koplet kuciste sve sa pumpom ? jet da je bio 8v pl

Pl je isto 16v a sad bili radio neznam :icon_question:

[/quote

druze mislim ke jet nije pl izvnjavam se ovaj je ke 8v bio 90 konja dal bi od njega stimala ? dal bi radio ako zna iko karakteristike te pumpe

Član
bogzagti je napisao(la):
GTI FAN je napisao(la):
bogzagti je napisao(la):
a da stavim pumpu od pl jel bi radio ? imam koplet kuciste sve sa pumpom ? jet da je bio 8v pl

[/quote

druze mislim ke jet nije pl izvnjavam se ovaj je ke 8v bio 90 konja dal bi od njega stimala ? dal bi radio ako zna iko karakteristike te pumpe
kod mene bio audi k-jet 19E 83kw isto taj problem bio pasala mu je pumpa od merca 190 2,0benzin al je manje bari i nije valjalo dok nisam orginal naručio

Član
George je napisao(la):
bogzagti je napisao(la):
GTI FAN je napisao(la):
bogzagti je napisao(la):

[/quote

kod mene bio audi k-jet 19E 83kw isto taj problem bio pasala mu je pumpa od merca 190 2,0benzin al je manje bari i nije valjalo dok nisam orginal naručio
provjericu pritisak pa cu vidjeti onda da trazim drugu a i narucicu svjecice nove jel zna ko koja je toplotna vrijednost za 16 ku 139 kr

Član
bogzagti je napisao(la):

PL je slabiji gti 16 ventilac od 129 ks KE -Jet isto ima K glavu .

Član
samo da ti odma kažem ne isplati ti se otvarat tu pumpu misleć da ćeš sredit stvar... nema tu lijeka ako ti ne smeta to možeš ga još vozit al kupi novu i drži je u gepeku niikad neznaš kad će vrisnut :icon_smile: meni je iz čista mira odvezao se od toče a do točke b, al kad sam htjeo ponovo upalit nema šanse. dok zuji dobro je kad pojača zujenje i počne isprekidano zujat mjenjaj

Član
Op pardon vidim da ti je to jasno a pumpa opet neznam :icon_biggrin:,trebalo bi izmjeriti koliki je protok i bari .

Član
George je napisao(la):
samo da ti odma kažem ne isplati ti se otvarat tu pumpu misleć da ćeš sredit stvar... nema tu lijeka ako ti ne smeta to možeš ga još vozit al kupi novu i drži je u gepeku niikad neznaš kad će vrisnut :icon_smile: meni je iz čista mira odvezao se od toče a do točke b, al kad sam htjeo ponovo upalit nema šanse. dok zuji dobro je kad pojača zujenje i počne isprekidano zujat mjenjaj

kod mene se mjenja zvuk kad ju upalim kontakt zuji unutra jbt a vani da nepricam kolko se cuje koda ima sljunka u njoj :icon_smile: kolko kosta pumpa ta ja sam imo pirije digifanta sad neznam jel ista cjena ;) pa nije da nesmeta kad malo stinsem o no samo trrrrrrrr kad je najpslje :D :icon_cry:

Član
A naces neku sto nije orginal ali novu za 150 ak maraka,mogo bi kupit i univerzalnu protocnu od 6 bara,mana je sto zna ztrokirat kad brzo ides kroz zavoje ali novih ima po 100 maraka.A nova orginalna je u bescijenje.