problem golf 2 diesel

problem golf 2 diesel

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
znali netko kako se skida ulozak brave na golfu 2,problem mi je da samo kljuc mogu okrenut do dodavanja kontakta,kad treba da upali brava zablokira cuje se zujanje u releju,relej sam kupio novi i isto se desava,zujanje u releju grijaca

Član
moras skinut volan,raskopcat sve one dzekove koji idu u rucice brisaca i zmigavaca,zatim i rucice odvrnes,njih drze tri sarafa,skines rucice ,i dosao si do brave;)

Član
izvuces dzek ih cilindra i kad izvuces vidjet ces jedan mali kstasti saraf. njega odvrnes i cilindar ce sam ispasti. to je onaj plasticni dio koji pali auto. a ako hoces da skines cijelu bravu onda moras skinuti volan i rucice (brisaci i zmigavci) i ispod imas 2 sarafa koji drze bravu. kad njih odvrnes samo malo okrenes kluc i brava ispadne sama.

eto nadam se da sam ti barem malo pomogao

Član
scorpio je napisao(la):
a ako je novi tip ja mislim da treba svalciti piksnu ispod volana

,mozda bi cak i morao,mozda si upravu,ma vidjet ce,kad skine volan,i one gluposti,kad dodje do brave,vidjet ce ako sta jos smeta

Član
Nemoj odmah skidati volan, ablender, brisace i to... sto si takav...? :icon_smile:
Samo skini plastiku oko volana i izvuci dzek iz brave i utakni u drugu bravu i probaj. Ako bude isto ZNAAACI NIJE BRAVAAAAA.
Pogledaj ti jednu drugu stvar, masu na menjacu i ono debelo kablo sa akumulatora sto ide na anlaser. Skini masu i struju i ocisti lepo smirglom kabla i mesta gde se ona safe, mislim gde nalezu, NE KOSTA TE NISTA. Ako ti opet bude pravilo sra*e, onda zameni cetkice i piksne na anlaseru (to ti je jeftino)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.