Prljav lak na autu.

Prljav lak na autu.

Član
Pozz evo ovi dana kako je padala kiša i sve više i više primjećujem kao da je prljav lak. Znači operem auto sve ali ostaju neke crne crte na njemu kao da je prljava grana dohvatila malo boje. (Nisu kruzne ogrebotine od pranja jer su one drugačije)
Zna li netko kako sredit ovo?

Član
poliranjem se sigurno moze izvuc,ja sam u protekla dva dana radio oko svog auta
pojavile su mi se crne tacke na limu,skroz grubo bilo kad se rukom dira
pranjem nisam mogao skinut, noktom takodje

juce sam oprao auto komplet i presao ga voskom 3M,sad auto izgleda kao da je tek s trake sisao
na suvozacevim vratima sam imao crveni trag boje,vjerovatno me neko zakacio na parkingu, i to sam uspio masinom izvuc bez ikakvih tragova;)

Član
rs6 je napisao(la):
postavi slike, a poliranjem se da rijesit sigurno ....

Znam da se može poliranjem mislio sam ako ima neki čistač laka neki najblazi bi to sredio. Nemogu sada oslikat prljavo je malo auto i mrak je.

Ali evo slika nacrtao sam kako to izgleda. Pod rukom se nista ne osjeca sve normalno. dužina 2-4-5 cm kako koja.

http://www.zaslike.com/viewer.php?file=mfs2xi6u5w12yuptussk.jpg

rs6

Član
Franki je napisao(la):
rs6 je napisao(la):
postavi slike, a poliranjem se da rijesit sigurno ....

Znam da se može poliranjem mislio sam ako ima neki čistač laka neki najblazi bi to sredio. Nemogu sada oslikat prljavo je malo auto i mrak je.

Ali evo slika nacrtao sam kako to izgleda. Pod rukom se nista ne osjeca sve normalno. dužina 2-4-5 cm kako koja.

http://www.zaslike.com/viewer.php?file=mfs2xi6u5w12yuptussk.jpg

jel ti ovo 2K boja na autu, ili je baza - lak ??? posto ako je 2K tesko ces icim sem poliranjem ...

Član
ArminM je napisao(la):
poliranjem se sigurno moze izvuc,ja sam u protekla dva dana radio oko svog auta
pojavile su mi se crne tacke na limu,skroz grubo bilo kad se rukom dira
pranjem nisam mogao skinut, noktom takodje

juce sam oprao auto komplet i presao ga voskom 3M,sad auto izgleda kao da je tek s trake sisao
na suvozacevim vratima sam imao crveni trag boje,vjerovatno me neko zakacio na parkingu, i to sam uspio masinom izvuc bez ikakvih tragova;)

Nebi poliro samo radi toga, jer se vidi samo sa pola metra, al jbg meni smeta.
Jebu me sitnice. ;)

Ne znam koja je boja mogu ti dati sifru i ime boje ako ti to znači.

Član
imas clay bar, on je az cisecenje naslaga na liku, u biti pogledaj na youtube... :) pogledaj kod mene u oglasima imam u prodaji ,,,... a ako se dvoumis vrijedi li to ili ne, pitaj momka iz zenice koji se bavi poliranjem MTR nick :) , a dostavu ti mogu srediti gratis, placanje na licu mjesta vidis i platis :)

Član
Ma nebi polirao čitavo auto samo radi 3-4 crtice koje mi smetaju.
Jedino ako postiji neki vosak sa zanemarivom kolicinom paste to moze.
Jer cu uskoro ponovo voskirat
Hvala svima.
EDIT: Evo čitam po internetu i ljudi govori kako su to ocistili pastom za zube i kasnije voskom prešli.

rs6

Član
Franki je napisao(la):
Ma nebi polirao čitavo auto samo radi 3-4 crtice koje mi smetaju.
Jedino ako postiji neki vosak sa zanemarivom kolicinom paste to moze.
Jer cu uskoro ponovo voskirat
Hvala svima.
EDIT: Evo čitam po internetu i ljudi govori kako su to ocistili pastom za zube i kasnije voskom prešli.

postoji mogucnost da pasta za zube moze skinut', samo vosak ti je dosta kratkotrajan, al ajd moze izdrzat do proljeca, pa onda proljece poliranje ful :D

Član
Probat cu malo pastom za zube sredit kad nešteti zubima nebi trebala ni laku :D
Zatim oprat auto sa onim od suđa :D pa na to vosak. Mislim da je to to. ;)
Hvala svima. :cool: