Prituzbe na Admine i modove

Prituzbe na Admine i modove

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Evo mozete ovde napisati ako imate neku primjedbu na rad foruma ili na one koji ga vode , vidio sam da se neki zale da im fale postovi i slicno pa napisite ovde zalite se , a neko od nadlezni moze da vam odgovori a ne da napustate forum.Ova tema je u pozitivnom smilu tako nemojte zamjerit.

Član
bezveze je sto se brisu teme.... et odma od mene... a jebo postove.... samo npr... onaj stari chat.. je bio pun zajebancija... a eto... izbrisase ga... wtf?

Član
Atmosfera se bas promijenila. . . a imeni je falilo ti postova al eto valjda neke gluposti koje sam napisao , necu valjda dobit bad radi ove teme ako dobijem bilo mi je lijepo s vama :D

Član
Meni je obrisano (mislim) oko 11 postova, hehehhehe ;)

Ljudi trebate shvatiti da ljudi ne brisu postove bez razloga, ebo postove i koliko ko ima, bitno je da se druzimo, da mozemo jedni drugima pomoci...

Član
a pa neki ma je stalo do postova , a postovi glupost obicna broj koji pise na ekranu pff nikakve koristi odnjega :D

Član
e da to i ono kad neko digne temu iz mrtvi tj kad je tema stara zasto to toliko smeta ? ? ? Mislim jest da nije uredu ali mi nije jasno jednostavno ? ??

Član
Treba teme kljucati cim "ostare", teme tipa predstavljanje clanova pša da neko posle pola godine kaze pozz :D

N

nenad

0g1 je napisao(la):
Atmosfera se bas promijenila. .  . a imeni je falilo ti postova al eto valjda neke gluposti koje sam napisao , necu valjda dobit bad radi ove teme ako dobijem bilo mi je lijepo s vama :D

Nemoj se naljutiti stvarno nemam nista protiv tebe ali:
U odnosu na kad se to promjenila atmosfera? Pa 2 mjeseca si na forumu? Druga stvar je da se nikada nisi predstavio i nemas pravo glasa, a ljudi ti vjerovatno brisu postove koje pises bez ikakve veze. Jebo nabijanje postova...

Član
E ovako Neljutim SE Ali ko 1 sam se prestavio i oni koji su ostavljali postove znaju , a koje izbriso neznam ne interesuje me A 2 Atmosfera se promijenila za ta 2 mjeseca sto sam ja na forumu

Početnik
nenad je napisao(la):
0g1 je napisao(la):
Atmosfera se bas promijenila. . . a imeni je falilo ti postova al eto valjda neke gluposti koje sam napisao , necu valjda dobit bad radi ove teme ako dobijem bilo mi je lijepo s vama :D

Nemoj se naljutiti stvarno nemam nista protiv tebe ali:
U odnosu na kad se to promjenila atmosfera? Pa 2 mjeseca si na forumu? Druga stvar je da se nikada nisi predstavio i nemas pravo glasa, a ljudi ti vjerovatno brisu postove koje pises bez ikakve veze. Jebo nabijanje postova...

fino zboris... atmosfera ja vrlo..vrlo..atmosfera je ok, fina i muzika... :cool:

N

nenad

0g1 je napisao(la):
E ovako Neljutim SE Ali ko 1 sam se prestavio i oni koji su ostavljali postove znaju , a koje izbriso neznam ne interesuje me A 2 Atmosfera se promijenila za ta 2 mjeseca sto sam ja na forumu

Upravo...

N

nenad

Ljudi pa morate skontat da nemozete laprdat u svakoj temi i davati glupave komentare na sve, pa za to sluzi chat i zajebaji se do mile volje, ako ti neko izbrise post to je sa razlogom

Član
sad neko misli da sam ja tjeo napustiti forum radi postova.. NE.. mislio sam na to da sam bas bio aktivan preko 1000 postova u 3mj. a prva 2 sam sao bezze ulazio i gledao auta kakva imaju nisam bio ono ni skim dobar a sad je druga prica..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.