PRIMITIVIZAM, OPET!

PRIMITIVIZAM, OPET!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
bulex je napisao(la):
i pustiti kakvog rota na njega... koji eto slucajem nije dva dana nishta jeo :D

Dobrovoljno se javljam.Moj je uvijek voljan ujedat sve sto se primakne dovoljno blizu a mrda se.Nema veze jel gladan il nije.
U drugu ruku kad bolje razmislim moram se sloziti sa komentarom od maloprije.Jebes 140 kermi da mi kera pate tamo.Dao bi ja i opet se ganjao po sudu sa njima a i rijesio privatno fakat.Mrak nema svjedoka.

JD.

Član
pa cekaj malo zar oni imaju ovlasti da odvedu psa koji ima ogrlicu tj za kojeg je ocigledno da je u necijem vlasnistvu ?

ako su se recimo zajebali pa ga odveli onda moraju vratiti psa.

fino u policiju podneses prijavu i gotovo ne moraju se bombe odmah bacati hehe

Početnik
Volio bih da vidim uzasnutu facu direktora te ustanove kada bih mu doveo svoju Tessu, i rekao :''Napad'',  i da mu gledam lice dok on posmatra vilice statvord terijera kako mu sa 2.5 tona po cm kvadratnom lagano drobi *ebene ruke:icon_mad::icon_mad::icon_mad:..ne znam ko je gori, *ebeni idioti od drotova ili ta ustanova..nije cudo sto ih moja Tessa ne podnosi, pa kad je samnom u autu, kad me panduri zaustave proturi glavu kroz prozor (ne znam zasto su joj tada oci krvave a drot odskoci dva metra od auta, valjda je to efekat zvani ''iskakanje ocnjaka iza zamracenog stakla''):icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.