Bekir_SA je napisao(la):Malo ste mi smijesni, mogli ste sacekati neki drugi vikend, (1.maj npr.) da se okupimo u što većem broju, ponesemo termlab malo mjerimo, lopta, rostilj, dernek... ovako dosta raje koje bi doslo ce otici u Gradisku...
Bekir_SA je napisao(la):Malo ste mi smijesni, mogli ste sacekati neki drugi vikend, (1.maj npr.) da se okupimo u što većem broju, ponesemo termlab malo mjerimo, lopta, rostilj, dernek... ovako dosta raje koje bi doslo ce otici u Gradisku...
nermin suljagic je napisao(la):Bekir_SA je napisao(la):Malo ste mi smijesni, mogli ste sacekati neki drugi vikend, (1.maj npr.) da se okupimo u što većem broju, ponesemo termlab malo mjerimo, lopta, rostilj, dernek... ovako dosta raje koje bi doslo ce otici u Gradisku...
haha,cuj tremlab...koga boli,boli....
kralj si,hahahaha
a ovo i jeste organizovano za one koji neidu u gradisku...sretno momci
Duke_Of_Harlem je napisao(la):Bekir_SA je napisao(la):Malo ste mi smijesni, mogli ste sacekati neki drugi vikend, (1.maj npr.) da se okupimo u što većem broju, ponesemo termlab malo mjerimo, lopta, rostilj, dernek... ovako dosta raje koje bi doslo ce otici u Gradisku...
mislim da se vecina raje vec dogovorila za 1. maj tako da sad to otpada,,:icon_smile: :icon_smile: :icon_smile:
Bekir_SA je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):Bekir_SA je napisao(la):Malo ste mi smijesni, mogli ste sacekati neki drugi vikend, (1.maj npr.) da se okupimo u što većem broju, ponesemo termlab malo mjerimo, lopta, rostilj, dernek... ovako dosta raje koje bi doslo ce otici u Gradisku...
haha,cuj tremlab...koga boli,boli....
kralj si,hahahaha
a ovo i jeste organizovano za one koji neidu u gradisku...sretno momci
Duke_Of_Harlem je napisao(la):Bekir_SA je napisao(la):Malo ste mi smijesni, mogli ste sacekati neki drugi vikend, (1.maj npr.) da se okupimo u što većem broju, ponesemo termlab malo mjerimo, lopta, rostilj, dernek... ovako dosta raje koje bi doslo ce otici u Gradisku...
mislim da se vecina raje vec dogovorila za 1. maj tako da sad to otpada,,:icon_smile: :icon_smile: :icon_smile:
1.Maj je primjer samo Mislim u smislu sto masovnijeg okupljanja, ako je to cilj okupljanja... :icon_rolleyes:
Hajde da uradimo pripremu okupljanja, da damo na sva zvona, par plakata po gradovima BiH, ovo ono, da se skupimo u sto vecem broji, druzimo, zabavljamo, šupljiramo...
Da to ne bude samo kao jedno okupljanje Nedjeljom u Interexu...