prijedlog

prijedlog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Primjetio sam da je nastao mali haos na forumu , valjda moderatori na godisnjem heheh , salim se. Mislim stvarno da ima previse nepotrebnih tema i vecini podforuma , za svaki video clip se otvori nova tema i tako neke kvalitetnije teme padaju u zaborav jer ih niko ne vidi.
Moj prijedlog je da se u okviru offtopic-a napravi sticky tema Video i da se svaki clip stavi tu a da nema veze sa automobilizmom i da se tu clipovi ne komentarisu nego da se napravi posebna tema za komentare. Tako bi imali 2 teme koje bi zamjenile desetine onih koje se svaki dan otvaraju a i preglednije bi bilo. I nesto slicno bi trebali uraditi u podforumu Foto i Video koji imaju veze sa automobilizmom.

Toliko od mene ;)

gdje svi tu i ja;)

mene vise zahebava garaza,prije sam pratio sve nove teme i modele auta,i nova uredenja itd,sad samo pratim njemacku garazu,nedamise onoliko sve izotvarat da bi upratio:icon_exclaim:

pozz

Član
Golf 1 TDIntercoler je napisao(la):
gdje svi tu i ja;)

mene vise zahebava garaza,prije sam pratio sve nove teme i modele auta,i nova uredenja itd,sad samo pratim njemacku garazu,nedamise onoliko sve izotvarat da bi upratio:icon_exclaim:

pozz

i mene nervira garaza dok sve otvoris prodje te volja:D

Član
sve je to fino ...

samo sto bi ja vise volio da ima i ono sto se pricalo BANOVANI CLANOVI .... :icon_confused:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.