Prijedlog i molba za pomoć

Prijedlog i molba za pomoć

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Bihać-Potočari je već tradicionalni pohod i svakako da je dobro organiziran i propraćen od strane policije (cijelim putem), ako te zanima procedura oko organizacije sličnog pohoda mogu te povezati sa glavnim organizatorom (mojim prijateljem) Lipović Nermin-Lipa koji ima i klub extremnih sportova "Limit" u Bihaću koji će sigurno imati odggovore na tvoja pitanja, i pozdravljam ideju ;)

Član
nisam citao sve komentare , al ovako , ja bih isao sto da ne , ljeti dnevno prelazim preko 100 kilometara na biciklu tako da mi ni ovo ne bi trebao bit problem. . . a sto se tice pratnje policije i hitne to nezz

rinaldo je napisao(la):
Bihać-Potočari je već tradicionalni pohod i svakako da je dobro organiziran i propraćen od strane policije (cijelim putem), ako te zanima procedura oko organizacije sličnog pohoda mogu te povezati sa glavnim organizatorom (mojim prijateljem) Lipović Nermin-Lipa koji ima i klub extremnih sportova "Limit" u Bihaću koji će sigurno imati odggovore na tvoja pitanja, i pozdravljam ideju ;)

Hvala brate ako možeš da mi pošalješ na pm njegov broj mobitela ili neki broj od kluba da se pokušam cut sa njim

zlajaaa je napisao(la):
ADO MOSTAR je napisao(la):
zlajaaa je napisao(la):
koja je ralacija to! ja sam biciklo manijak! hehe:D;);):cool::cool::cool:imate moju potporu;)

Drug relacija je
Blagaj-Mostar-Jablanica-Konjic-Sarajevo-Srebrenica

koliko to traje i te stvari!??;)

Za sada znam da cu ja najvjerovatnije 3 dana prije poci
jer
kako sam planirao
1 dan do Sarajeva ( prespavat u Sarajevu kod nekog od prijatelja)
drugi dan iz Sarajeva do Srebrenice ujutru rano poci i vozit cijeli dan da stignem dan ranije gore
i Treći dan prisustvovat na Ukopu žrtava

Za sve ovo ako nemognem obezbjedit besplatan smještaj naću svakako sponzore koji će mi nadam se omogućit ovo putovanje

Član
svaka tebi cast i za volju a bogami valja imati i snage za to... ja ne bi mogao toliko preci ni za mjesec dana.. svaka casst;)

i nadam se da ce se naci neko iz sarajeva ko ce ti ponuditi prenociste...

boss_C200 je napisao(la):
svaka tebi cast i za volju a bogami valja imati i snage za to... ja ne bi mogao toliko preci ni za mjesec dana.. svaka casst;)

i nadam se da ce se naci neko iz sarajeva ko ce ti ponuditi prenociste...

Drug i ako nebude šta se može naću onda negdje malo slobodnog da mogu u vreći za spavanje prespavat, a ako bude dobrih sponzora koji su obećali onda ću negdje rezervisat da prespavam i da biciklo remontujem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.