nodiash Član 07.12.2009 #16 Mashala..nek si to na vrijeme kreno radit Dat cu sve od sebe da zavrsim do sutra...nesto cu veceras na poslu nesto ujutro kad dodjem s posla pa more bit bidne gotovo do sabaha po tvom vremenu
Mashala..nek si to na vrijeme kreno radit Dat cu sve od sebe da zavrsim do sutra...nesto cu veceras na poslu nesto ujutro kad dodjem s posla pa more bit bidne gotovo do sabaha po tvom vremenu
ErRoR Član 07.12.2009 #20 nodiash je napisao(la): eo sefe samo da zavrsim poso i bacam se na prevodjenje...jel u redu? Kliknite za proširenje... Uredu, ae sad mani se foruma i spama, dobit cemo po kilu BAN-ana oba :lol:
nodiash je napisao(la): eo sefe samo da zavrsim poso i bacam se na prevodjenje...jel u redu? Kliknite za proširenje... Uredu, ae sad mani se foruma i spama, dobit cemo po kilu BAN-ana oba :lol:
nodiash Član 07.12.2009 #23 Evo brate saljem ti na mail..preveo sam ti ja prvih 7-8 stranica...znaci vecinu teksta..na ostalih 7-8 je vise ilustracija i brojeva nego teksta... Ne mogu vise glava me zabolila a i iskren da budem glupljeg teksta za seminarski nisam u zivotu vidio :icon_biggrin: Ja da ovo moram ucit na faxu bacio bi se sa zgrade
Evo brate saljem ti na mail..preveo sam ti ja prvih 7-8 stranica...znaci vecinu teksta..na ostalih 7-8 je vise ilustracija i brojeva nego teksta... Ne mogu vise glava me zabolila a i iskren da budem glupljeg teksta za seminarski nisam u zivotu vidio :icon_biggrin: Ja da ovo moram ucit na faxu bacio bi se sa zgrade
.nOKe Legend 07.12.2009 #24 dosta drug, rekao sam ti ja vecinom su brojevi, uglavnom, extrica ljubi te brat