hijena_filomena je napisao(la):
daki iza ove dvije zaokružene riječi imaju tačke što znači da su skraćenice
ova prva bi mogla biti
pr. možda kao privredno a druga
cem tj sem. možda seminarski
između dvije zaokružene riječi je 100 posto
pravo
pa bi moglo biti
....tiva privrednog prava seminarski
Daj nam ako imas jos njenog rukopisa? Ne bi bilo lose da se uporede slova... A papak jedan, dolazis u bl, a ne zoves na pice....
Ono sto ja vidim, a da je ne bitno za pismo je ovo nesto veliko (kao zagrada) prije zadnje rijeci... Ne znam razlog velikog slova u sred recenice, ako nije ime necega ili je ovo zagrada koja nije zatvorena?
Iduce sto sam primjetio da ovo kod rijeci pravo, zadnje slovo nije o i drugo nije r, jer cirilicno r se pise kao ovo r u pr. koje ide ispod linije... Ne vjerujem da je profesorica toliko nepismena pa da mjesa cirilicu i latinicu.... Opet kad bi uzeli u obzir ovo vase pravo meni prije lici na rijec pravi. Ovo zadnje bi moglo biti seč, a ova zagrada prije toga nemam pojma... Sad opte gledam ovo vase pravo...zadnja dva slova mogu biti i lji... zadnja dva sloga prve rijeci su tivi... Ovaj prvi znak je meni nepoznat u bilo kojem pismu, moglo bi biti u veliko stampano...
Ne bio ti ja u kozi daki, mada sam ja prosao i gore, ali nije bio u pitanju naslov, vec puno vise, oko 130 stampanih stranica teksta......:icon_biggrin: (ali zato danas kucam sa deset prstiju)